03 / 05 / 2024

Mustafa Dağdeviren

Mustafa Dağdeviren

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mart 2014 tarihinde Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde kuruldu.

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Yılmaz ve Mustafa Dağlar ortaklığında kuruldu.

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Yavuz Otomotiv Gıda İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Ayaz ve Mustafa Yavuz ortaklığında kuruldu.

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi kuruldu!

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Dağdeviren tarafından kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Sivas'ta tersine göç için parsel dağıtılacak!

Sivas Şarkışla'da muhtar Rüstem Dağdeviren, bölgeyi yerleşim yeri haline getirerek, köye dönüşleri hızlandırmayı planlıyor.

Elif Dağdeviren Assos’ta ekolojik otel yaptırıyor!

Gazeteci Elif Dağdeviren, eşi Cem Kınay ile birlikte Assos’ta ekolojik otel yaptırmak için çalışmalara başladı.

Alperim Çelik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alperim Çelik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dağdeviren tarafından kuruldu.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Keskindağ Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!    

Keskindağ Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Dağ tarafından kuruldu.

Mustafa Tuna: Ankara’da raylı sistemler yaygınlaştırılmalı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçirelecek yatırımlar ve projelerle ilgili konuştu. Tuna, Ankara’da raylı sistemlerin yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı.

Mustafa Tuna: Ankara'da rant esaslı bir imar olmayacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara'da rant esaslı bir imar olmayacağını açıkladı. ''Bazı projeler kentsel dönüşüm alanında olabilir ama bu bir ahenk içinde olmalı'' dedi.

Mustafa Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı!

Popçu Mustafa Ceceli'nin, eşi Selin İmer'in Amerika'da bir ev sahibi olmak istemesi üzerine harekete geçti. Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı.

Dağyap İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dağyap İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Dağdeviren tarafından kuruldu.

Mustafa Dağdeviren Haberi

Mustafa Dağdeviren

NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Kin, Kanber Yücel, İlyas Altın, Habib Yel, Adem Doğan, Yusuf Ağtaş, Nurcan Kin, Şehriban Kin, Rüstem Ağtaş, Mesut Yel, Erol Duğal, Ahmet Karayel, Mustafa Dağdeviren, Kudret Odabaşı, Mustafa Altın, Halil Üstün, Cihan Yılmaz, Birol Ünlü, Ali Tekin, Abdullah Dağdeviren tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


NKB Yapı ve Endüstriyel Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)  İnşaat taahhüt işleri, konut, iş yeri, sanayi tesisleri, alt yapı ve üst yapı inşaatları, otel, hastane, turistik tesis işletmeler ve her türlü bina inşaatları yapmak, veya yaptırmak bu amaçla arazi veya arsa satın almak, kiralamak, satmak, kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak ve sözleşmeye istinaden binalar yapmak, tüm bina inşaatları, tadilatlarını, tamiratlarını yapmak,...