04 / 05 / 2024

Mustafa Dakın istanbul vergi dairesi başkanı

Mustafa Dakın istanbul vergi dairesi başkanı

İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın kimdir? Mustafa Dakın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Dakın, ne zamandan beri vergi dairesi başkanı olarak görev alıyor?

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Emina Jahović, Mustafa Sandal’ın evine ve ofisine haciz yolladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Emina Jahović'in Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladığını yazdı... İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Ekur İnşaat'ın acı günü! Mustafa Aykın vefat etti!

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Erhan Cansu'nun kayınpederi Mustafa Aykın vefat etti.

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

Mustafa Destici: Kanal İstanbul projesi ve bütçesi detaylı şekilde anlatılmalı!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,  Kanal İstanbul projesinin ve bütçesinin kamuoyuna detaylı şekilde anlatılmasını istedi...

Mustafa Aydın Kayı Okulları ile eğitim sektörüne girdi!

Mustafa Onur Aydın, Matematik Öğretmeni kardeşi Merve Aydın ile eğitime 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu tutuklandı!

Kırklareli'de FETÖ soruşturması kapsamında, bir çiftlikte saklanırken yakalanan Bank Asya ve Koza İnşaat ortağı Mustafa Aydın Koyuncu, tutuklandı.

Koluman Şirketler Grubu'nun acı günü! Mustafa Koluman vefat etti!

Koluman Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koluman hayatını kaybetti. Mustafa Koluman'ın cenazesi 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü Mersin Muğdat Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip kaldırılacak.

Şemsettin Aydın, İstanbul 216'yı ve Fikrtepe'yi değerlendirdi!

Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, Fikirtepe’de yükselen İstanbul 216 projesi ve bölgedeki son durum hakkındaki gelişmeleri değerlendirdi.

Sandıklı 3. etap TOKİ Konutları'nın inşaatı başladı!

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl “İnşallah 3. Etap TOKİ İnşaatını en kısa sürede bitirerek Hemşehrilerimizi ev sahibi yapmanın mutluluğunu yaşatacağız. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. “dedi.

Mustafa Zengi İnşaat Nakliyat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Zengi İnşaat Nakliyat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Zengi 1 milyon TL sermaye ile 28 Ocak'ta Arnavutköy, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Hasan Akgün İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, TÜYAP Büyükçekmece Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul Mobilya Fuarı'nı gezdi, İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) 12 Ocak Salı günü kapılarını açtı.

Mustafa Dakın istanbul vergi dairesi başkanı Haberi

Mustafa Dakın istanbul vergi dairesi başkanı

Mustafa Dakın kimdir?

Mustafa Dakın, 1972 yılında İstanbul’da doğdu. 1995 yılında Ankara Üniversitesi SBF Kamu Yönetiminden mezun oldu. 1997 yılında hesap uzman yardımcılığına atandı. 2007 yılında baş hesap uzmanı oldu. 2007 - 2008 yıllarında Boston Üniversitesinde finans alanında yüksek lisansını tamamladı.


2008 - 2011 yılları arasında İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığında grup müdür vekilliği yaptı. 27/11/2011 tarihi itibarıyla İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığına atandı.


Mustafa Dakın evli ve üç çocuk babasıdır.


Mustafa Dakın'ın mesajı:

"Ülkemizin kalkınması, Milletimizin daha kaliteli ve hızlı hizmetler alabilmesi için İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı yeni bir heyecanla çalışmalarına devam etmektedir.


Ekonominin kalbi olan İstanbul’un toplam vergi gelirleri içindeki payının % 44 olması; bu vergileri toplayan Başkanlığımızın önemini daha da arttırmaktadır.Bu nedenle adalet ve tarafsızlık ilkelerinden ödün vermeden vergi gelirlerimizi arttırmak ve mükelleflerimizi bilinçlendirmek...