29 / 04 / 2024

Mustafa Demir fatih çalışmaları

Mustafa Demir fatih çalışmaları

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kapalıçarşı'nın restorasyonu, surlardaki güvenlik zafiyeti, Çapa ve Cerrahpaşa'nın dönüşümü, Sirkecinin akıbeti hakkında açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Mustafa Demir'den Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Mustafa Demir'den İBB'ye raylı sistem eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "CHP'li İBB, 20 ayda raylı hatların ancak 10 kilometresini yapabildi" dedi.

Mustafa Demir: Samsun'u yeniden inşa ediyoruz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Daire Başkanlıkları ile değerlendirme toplantısında konuştu. Başkan Demir, Samsun’u yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Mustafa Demir: Ahlat'taki Cumhurbaşkanlığı Sarayı tarihi ve milli bir projedir!

TBMM Genel Kurulunda açıklamalarda bulunan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı sarayı yapılacağı eleştirilerine cevap verdi. Demir, "Bir saray olmadığı gibi külliyeden daha büyük bir anlam taşıyan tarihi ve milli bir projedir" dedi...

Mustafa Demir'den Samsun'a kentsel dönüşüm müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı açıklamada "İlkadım'da kentsel dönüşümü bu yıl içerisinde, Türkiye'ye rol model olacak şekilde başlatacağız" diye konuştu.

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.

Mustafa Demir kimdir?

Bayındırlık Eski Bakanı Mustafa Demir, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mustafa Demir kimdir? Mustafa Demir, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Hasbahçe'nin sit derecesi yükseltilecek!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Topkapı Sarayı'nı bekleyen süreçle ilgili soruları yanıtladı. Başkan Demir, "Kurul uygun görürse ihya çalışmaları bitince yeniden 1'inci derece sit statüsüne yükseltilir" dedi. 

Mustafa Demir'den Hasbahçe'nin imara açılacağı iddiasına yanıt!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir bugün yapılan "Topkapı Sarayı'nın Hasbahçe'si 'denetimli inşaat'a açılıyor" başlıklı haber için açıklama yaptı...

Fatih'te ev kiraları arttı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, projelerden, yatırımlarından, ilçe sorunlarından ve kentsel dönüşümden bahsetti. Demir, bölgede kira fiyatlarının arttığını açıkladı.

Fatih'te günlük kiralık 324 ev mühürlendi!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kiraya verilen günlük evlerin kayıt altına alınmaya başlandığını söyledi. Başkan Demir, uygun bulunmayan 324 evin mühürlendiğini açıkladı.

Mustafa Demir: Tarihi surları hayata döndürüyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kapalıçarşı'nın restorasyonu, surlardaki güvenlik zafiyeti, Çapa ve Cerrahpaşa'nın dönüşümü, Sirkecinin akıbeti hakkında açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Fatih Cami’deki çalışmalara vatandaştan tam not!

Yapılan çalışmalarla ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak imkânlar kazandırılan Fatih Cami avlusunun yeni halinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletiyor.

Mustafa Demir fatih çalışmaları Haberi

Mustafa Demir fatih çalışmaları

Fatih, hiç kuşkusuz İstanbul'un en özel, en önemli ilçelerinden biri... Nereye baksanız, nereye elinizi atsanız buram buram tarih kokuyor... Dile kolay, yüzlerce yıllık eserlere ev sahipliği yapıyor. Dolayısıyla da Fatih'le, özellikle de Tarihi Yanmada ile ilgili en küçük bir gelişme bile çok dikkat çekiyor. Eh malum, şu günlerde de konuşulan, merak edilen çok proje var Fatih'e dair... Kapalıçarşı'nın restorasyonu, surlardaki güvenlik zafiyeti, Çapa ve Cerrahpaşa'nın dönüşümü, Sirkecinin akıbeti sadece İstanbulluları değil, tüm Türkiye'yi ilgilendiriyor. İşte tüm bu gelişmeleri, bölgeyi bekleyen projeleri Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir anlattı.


Sizinle en son bir yıl önce görüşmüştük. O dönemde Kapalıçarşı'nın restorasyonuna ve ev pansiyonculuğu projesine hazırlanıyordunuz. Son bir senedir neler oldu? 


Ev pansiyonculuğu ne güzel olmuş değil mi? Biz o uygulamaya başladığımızda daha terörün...