29 / 04 / 2024

Mustafa Demir gözaltı

Mustafa Demir gözaltı

Gözaltına alınan isimler arasındaki Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir 'in, Marmaray güzergahı üzerinde, aksi rapora rağmen, 3 katlı bir otelin yapımına izin verdiği iddia ediliyor.

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

Mustafa Sarıgül: Şişli'ye Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yapmak istiyorum!

DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Habertürk'te soruları yanıtladı. Sarıgül 'manşet projem' diye nitelendirdiği planını şöyle açıkladı; ''Şişli'ye özellikle çok önemli kadın doğum ve çocuk hastanesi kazandırmak istiyorum'' dedi. 

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Mustafa Sarıgül Şişli projelerini anlattı!

31 Mart yerel seçimleri için iddialı olan DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül  “Gerçekleştireceğimiz projelerle Şişli’yi yeniden aydınlatacağız” dedi.

Mimar çifte ölüm tehdidiyle yağma iddiasına 4 gözaltı!

Samsun'da mimar çifti ölümle tehdit ederek 15 bin TL'lerini aldıkları öne sürülen şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı..

Kartal'da çöken bina ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı!

Kartal’da 21 kişinin yaşamını yitirdiği Yeşilyurt Apartmanı’ndaki yıkım soruşturmasında binanın projesini oluşturan Suzan Çayır, inşaatın teknik uygulama sorumlusu Uğur Mısırlıoğlu ve yapı ruhsat sürveyanı Arzu Keleş Boran gözaltına alındı.

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.

Sahte kimlikle e-Devlet üzerinden arsa dolandırıcılığı: 10 gözaltı!

Sahte kimlik belgesi hazırlayarak PTT'den e-Devlet şifresi alan ve başkasına ait 15 milyon lira değerindeki arsanın iki parçasını yarı fiyatına sattıkları iddia edilen 10 kişi, Ankara Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı....

Ankara'da 13 tapu dolandırıcısı için gözaltı kararı!

Ankara Etimesgut'ta bazı arsaların, sahiplerinin bilgisi ve rızası dışında, sahte kimlik kullanılarak üçüncü şahıslara satılmasına ilişkin 13 kişi hakkında gözaltı kararı verildi...

Mustafa Demir kimdir?

Bayındırlık Eski Bakanı Mustafa Demir, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mustafa Demir kimdir? Mustafa Demir, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Müteahhit Mehmet Yamer'in cinayetinde 5 kişi gözaltına alındı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde müteahhit Mehmet Yamer'in öldürülmesi, sekreterinin ise yaralanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

Gayrimenkul zengini kadının ölümünde şaşırtan gözaltılar!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde bulunan gayrimenkul zengini kadının ölümüyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Nazmiye Oruçoğlu(45) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan eski eşi ve oğlunun aralarında bulunduğu üç kişi adliyeye sevk edildi.

Mustafa Demir gözaltı Haberi

Mustafa Demir gözaltı


Bu sabah yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan isimler arasında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'de bulunuyor. Operasyon kapsamında, kritik konumda bulunan çok sayıda isim de gözaltına alındı. Fatih Belediye Başkanı Demir'in, Marmaray güzergahı üzerinde, aksi rapora rağmen, 3 katlı bir otelin yapımına izin verdiği iddia ediliyor.


Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, bugün bir gazeteciyle  yemekte buluşup, ilçeyle ilgili yapılanları, yapacaklarını anlatacaktı. Ancak saat 05.00 gibi Fatih’teki evinin kapısı çalındı. Gelenler Organize İşler Şubesi polisleriydi. Şaşıran Mustafa Demir’e hakkındaki bir soruşturma için Emniyet Müdürlüğü’ne gideceklerini söylediler.


Hazırlanan Demir’i alan ekipler önce Haseki Hastanesi’ne uğradılar, Saat 07.30’ı gösteriyordu. Demir burada sağlık kontrolünden geçirildi. Ardandan Vatan Caddesi’ndeki Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada hakkında yürütülen soruşturma ile ilgili bilgi verildi.


Savcı Celal Kara'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, Fatih Belediye...