16 / 05 / 2024

Mustafa Dilmaç Gayrimenkul Danışma İnşaat adres

Mustafa Dilmaç Gayrimenkul Danışma İnşaat adres

Mustafa Dilmaç Gayrimenkul Danışma İnşaat Gıda Turizm Tekstil Hayvancılık Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Büyükyiğen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Mustafa Ayanoğlu: Pazarda gayrimenkul satılmaz!

ATSO'dan Mustafa Ayanoğlu, semt pazarlarında stant kurularak gayrimenkul satışı yapıldığını açıkladı. Ayanoğlu, emlakçılığın değersizleştirildiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

Gayrimenkul alırken uzman emlakçılara başvurulmalı!

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Koç, gayrimenkul satın alacaklara tavsiyeler verdi. Koç, uzman emlakçılara başvurulması gerektiğini belirtti.

Nika Otomotiv Tekstil Makine İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nika Otomotiv Tekstil Makine İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Edip Kaya ve Bedir Sıddık Kılıç imzasıyla kuruldu.

Mustafa Başar: Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Mega Gayrimenkul yöneticisi Mustafa Başar'dan gayrimenkul alıcı ve satıcılarına önerilerde bulundu. Başar, ''Gayrimenkul almanın tam zamanı'' dedi.

ERA Gayrimenkul basın toplantısı 20 Ocak'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017’nin ilk basın buluşmasını gerçekleştiriyor. Toplantı ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Kgt Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kgt Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bugün Mustafa Kağıtcı imzasıyla kuruldu.

Saab Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saab Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Alahmar imzasıyla kuruldu.

Bis Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bis Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Mustafa Özşenol tarafından 15 milyon 549 TL bedelle Üsküdar'da kuruldu.

Kame Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kame Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Mert Emre Döğme Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Döğme Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Eprog Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eprog Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Umur Görpe Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Yenibosna'da kuruldu.

Gayrimenkul Sertifikası sektöre ivme kazandıracak!

Başbakan Yardımcısı Canikli’nin yaptığı açıklamaya göre; gayrimenkul sertifikası dönemi başlıyor. Konu ile ilgili Mahir Şaşmaz ve Mustafa Baygan’ın değerlendirmelerini bilgilerinize sunarım.

Mustafa Dilmaç Gayrimenkul Danışma İnşaat adres Haberi

Mustafa Dilmaç Gayrimenkul Danışma İnşaat adres

Mustafa Dilmaç Gayrimenkul Danışma İnşaat Gıda Turizm Tekstil Hayvancılık Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Büyükyiğen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta kuruldu. 


Mustafa Dilmaç Gayrimenkul Danışma İnşaat Gıda Turizm Tekstil Hayvancılık Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat onarım işlerine taahhüt işlerine iştirak etmek taahhütte bulunmak arazi kat karşılığı inşaat faaliyetinde bulunmak ve 4.10.2011 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Mustafa Dilmaç Gayrimenkul Danışma İnşaat Gıda Turizm Tekstil Hayvancılık Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Tunalar Plaza, Dörtyol Orta Mahallesi, Ankara Caddesi,...