15 / 05 / 2024

Mustafa Dörtçelik

Mustafa Dörtçelik

Sağlık alanında yapılan hayırlardan yüzde 18 KDV alınmaya başlanması üzerine yarıda kalan Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, açılmayı bekliyordu. Kaderine terk edilen hastanenin bu yıl tamamlanması için çalışmalar başlatıldı.

Çukurova Balkon'da dört seçenekli ödeme kampanyası!

Çukurova Balkon projesi Çukurova Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. İstanbul Kartal Soğanlık'ta yer alan projede dört seçenekli ödeme kampanyası uygulanıyor...

Mustafa Dündar: Osmangazi'ye her branştan tesis inşa ettik!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Osmangazi'ye her branştan spor tesisi inşa ettiklerini söyledi.

Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası için 9 Haziran son gün!

Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası 5 Nisan'da başladı ve 9 Haziran'a kadar devam edecek. Kampanya kapsamında 1 Şubat 2017 tarihinden önce Emlak Konut'tan ev alanlara özel ödeme seçenekleri ve indirim oranları sunuluyor. İşte Emlak Konut Dört Dörtlük Kampanyası'nın detayları...

Mustafa Dündar: Bursa Soğanlı'daki dönüşümde halk yanlış bilgilendirildi!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde CHP’nin halkı yanlış bilgilendirdiğini belirtti.

İskenderun'a dört yeni semt pazarı inşa ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun’da dört farklı noktaya çok amaçlı pazar yeri projesinin yapıldığını belirtti.

Mustafa Dündar: Örnek kentsel dönüşüm yapıyoruz!

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 140 milyon TL'lik kamulaştırma yaptıklarını dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar projede bin 769 konut ve 202 ticari alanın bulunacağının da bilgisini verdi.

Türkiye'nin ilk dört boyutlu cam tiyatrosu İstanbul'a!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 1961 yılında askeri depodan tiyatroya dönüştürülen Reşat Nuri Sahnesi'ni sanatçıya ve izleyiciye en iyi hizmet verecek şekilde yeniden inşa ediyor. Türkiye'de ilk defa uygulanacak olan sahne dizaynıyla oyunlar dört boyutlu hareketli sahnede izlenebilecek.

Muğla Atatürk Bulvarı dört ayda yenilenecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı – Şehitlik Kavşağı arasında çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacak. Çalışmaların dört ayda bitirilmesi hedefleniyor.

Mustafa Dündar: Yıkarak yeni bir şehir inşa ediyoruz!

BURSA’nın merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları hakkında Mimarlar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi üyelerine sunum yaptı.

Kuzeybatı Gayrimenkul dört ilde mülk arayışında!

Kuzeybatı Gayrimenkul, müşterileri için dört ilde aktif olarak mülk arıyor ve piyasa rayicinde olan mülk tekliflerini topluyor...

Dört aileden biri yeni konutta yaşıyor!

Cushman Wakefield Türkiye Araştırma Direktörü Dr. Dilek Pekdemir, 'Konut stokunun sadece yüzde 8’i yani dört aileden birisi, 2000 sonrası üretilen binalarda yaşıyor' dedi.

Mustafa Dündar: Dönüşümde özel sektörün önünü açıyoruz!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Özel sektörün de bu konuda adımlar atması gerekiyor. Biz yaptığımız çalışmalarla kentsel dönüşümde özel sektörün önünü açacak, kentsel dönüşümün lokomotifi olacak projeler üretiyoruz" dedi

Yenimahalle Dört Mevsim Tiyatro Salonu yenileniyor!

30 yıla yakın süredir sanat ile yaşayan, birbirinden güzel yüzlerce tiyatro oyununa ev sahipliği yapan, usta tiyatrocuları ağırlayan Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu, yeni sezon için tadilata girdi.

Mustafa Dörtçelik Haberi

Mustafa Dörtçelik

BURSA'da 1999 yılında hayırsever işadamı Mustafa Dörtçelik tarafından yüzde 65'i yaptırılan ancak sağlık alanında yapılan hayırlardan yüzde 18 KDV alınmaya başlanması üzerine yarıda kalan Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, açılmayı bekli yordu. Kaderine terk edilen hastanenin bu yıl tamamlanması için çalışmalar tekrar başlatıldı. Bursalı hayırsever Mustafa Dörtçelik, 1999 yılında Nilüfer İlçesine bağlı Görukle Mahallesinde 200 yataklı Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ni yaptırmaya başladı. 


Hükümet 1 yıl sonra sağlık alanında yapan hayır inşaatlarından yüzde 18 KDV alınmasını kararlaştırdı. Bu kaıann ardından Sağlık Bakanlığı ile görüşen işadamı Mustafa Dörtçelik, KDVnin kaldırılmasını istedi Eğitim desteklerinden KDV alınmamasına karşın sağlıkta böyle bir uygulamaya gidilmesine karşı çıkan Döıtçelik. dönemüı Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un "Sen hastaneleri bitü, gerekir se KDVleri bakanlık bütçesinden karşılarız" sözleri...