26 / 05 / 2024

mustafa dündar kamulaştırma

mustafa dündar kamulaştırma

Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesinde hizmet üretmek için 105 milyon lira kamulaştırmaya kaynak ayırdık. Doğru bir planlama olsaydı, hızlı ve kaçak çarpık yapılaşma olmasaydı farklı hizmetler üretecektik" dedi

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Iğdır için acele kamulaştırma kararı!

Iğdır ili, Merkez, Karakoyunlu, Aralık ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Düzce için acele kamulaştırma kararı!

Düzce ili Yığılca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Giresun'da acele kamulaştırma kararı!

Giresun'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize Pazar'da kamulaştırma kararı!

Rize Pazar'da yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya'da acele kamulaştırma kararı!

Kütahya'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep'te yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir'de acele kamulaştırma kararı!

İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi  Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Diyarbakır'da acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır'da yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rize'de acele kamulaştırma kararı!

Rize'de yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep'te acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep İli sınırları içerisinde tesis edilecek Belkıs TM-Karkamış TM Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya Karapınar'da acele kamulaştırma kararı!

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı kapsamında bulunan alanın acele kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

7 maddede kamulaştırma bedellerinin vergilendirilmesi!

Kurtuluş Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, kamulaştırma bedellerinin vergilendirilmesini 7 maddede tüm detaylarıyla açıkladı. İşte 7 maddede kamulaştırma bedellerinin vergilendirilmesi...

mustafa dündar kamulaştırma Haberi

mustafa dündar kamulaştırma


 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı ve Demirkapı'da kentsel dönüşüm çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyledi Osmangazi olarak en büyük sıkıntılarının arazi sıkıntısı olduğunu kaydeden Dündar, "Osmangazi Belediyesinde hizmet üretmek için 105 milyon lira kamulaştırmaya kaynak ayırdık. Doğru bir planlama olsaydı, hızlı ve kaçak çarpık yapılaşma olmasaydı farklı hizmetler üretecektik. 2 bin metrekarelik park yapmak için 600 bin lira kamulaştırmaya, 100 bin lira yapımına para harcıyoruz. 7 kat maliyet yani. Kentsel dönüşüm, Bursa'mn ana gündemi. Dönüşüm ile şehircilik kalitemiz yükselecek" dedi. 


Türkiye...