30 / 04 / 2024

mustafa dündar kentsel dönüşüm açıklaması

mustafa dündar kentsel dönüşüm açıklaması

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mustafa Dündar: Kentsel dönüşüm özel sektör eliyle gerçekleşmeli!

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Türkiye'de kentsel dönüşüm devlet değil, özel sektör eliyle gerçekleştirilmeli" dedi.

Mustafa Dündar: Osmangazi'deki dönüşümde TOKİ olmayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) üyeleri ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi’de hayata geçirecekleri Kentsel Dönüşümün özel sektör eliyle olacağını söyledi.

Mustafa Dündar: Dönemsel değil, kalıcı projeleri hayata geçireceğiz!

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Hürriyet, Soğukkuyu, Yeni Karaman, İstiklal ve Adalet mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Dündar, mahalle ve köy ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını dinledi...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümler için karar verildi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak eklentiler yapıldığı tespit edilen villasıyla ilgili yeni gelişme meydana geldi.

Can Dündar'ın kaçak villasına 148 bin 144 lira ceza!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak olduğu tespit edilen villası için ihbarname gönderildi. Ayrıca villa için 148 bin 144 lira ecrimisil cezası kesildi.

Can Dündar'ın Bodrum'daki villası için soruşturma başlatıldı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’den sonra Can Dündar’a ait yine Bodrum’daki kaçak villanın da 188 metrekarelik kısmının hazine, 27 metrekarelik bahçe duvarının orman arazisini işgal ettiği bildirildi.

Can Dündar 'Bodrum'daki villasını kaçak genişletti' iddiası!

Can Dündar'a ait olan, Bodrum'un Kumbahçe'de 1184 ada ve 4. paftada bulunan deniz manzaralı villanın, havuz bölümünün de olduğu kısımları orman alanı içine yapıldığı ve ruhsata aykırı olduğu ortaya çıktı.

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Mustafa Dündar: Merkezdeki fabrikalar da dönüşüme ayak uydurmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

mustafa dündar kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

mustafa dündar kentsel dönüşüm açıklaması

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında Osmangazi Belediye Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendi. 


Belediye meclis üyelerine yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Dündar hedeflerinin tüm Osmangazi'de kentsel dönüşüm yapmak olduğunu söyledi. 


5 bölgede aktif çalışmalarının devam ettiklerini belirten Dündar, Altıparmak ve Çarşamba bölgesinde ise yakın vadede kentsel dönüşüm yapmayı planlamadıklarını dile getirdi.





Başkan Dündar, “Şuan için bu bölgeler dışında herhangi bir kentsel dönüşüm çalışması yürütmüyoruz. Altıparmak ve Çarşamba bölgesinde kısa vadede kentsel dönüşüm konusunda bir çalışmamız yok. Biz ciddi maliyetler ile şuan önemli kentsel dönüşüm projelerini hayata geçiriyoruz. Kamulaştırma maliyetleri neredeyse proje bedelleri kadar maliyetli oluyor. Bu bölge için özel sektörün elini taşın altına koyması gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından getirilen emsal artışı ile birlikte özel sektörün Altıparmak ve...