20 / 05 / 2024

Mustafa Edip Kaya

Mustafa Edip Kaya

Miyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sarı, Ömer Asım Unur, Halil Güler, Nejla Büyükkömürcü, Mustafa Edip Kaya, Ender Şalış tarafından 24 Mart'ta kuruldu.

Mes Mimarlık Proje İnşaat Mühendislik Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mes Mimarlık Proje İnşaat Mühendislik ve Gıda Sanayi Limited Şirketi, Ender Şalış, Mustafa Edip Kaya ve Sinan Üneş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos'ta kuruldu

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evsar Grup İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Sarıkaya tarafından kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi kuruldu!

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kayhan Kaya ve Rasim İnanç Yavuz ortaklığında kuruldu.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Nika Otomotiv Tekstil Makine İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nika Otomotiv Tekstil Makine İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Edip Kaya ve Bedir Sıddık Kılıç imzasıyla kuruldu.

Menar Müteahhitlik Hizmetleri Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menar Müteahhitlik Hizmetleri Yapı Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Polat Kaya, İbrahim Köknar ve Sinan Özgül ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Küçükçekmece'de kuruldu.

Kastamonu Nedime Kaya Spor Salonu yıkılıyor!

Kastamonu'da Mustafa Kaya Anadolu Lisesi kompleksi içerisinde yer alan Nedime Kaya Spor Salonu'nun yıkım işlemi başladı. Yeniden yapılacak olan Nedime Kaya Spor Salonu'nun plan ve projeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bakanlığa gönderildi.

Ondokuz Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ondokuz Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Serhan Mutlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Mustafa Sait Kaya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda ve İsmail Canan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 2 milyon TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

As Kaya Grup İnşaat Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Kaya Grup İnşaat Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Vedat Kaya, Mahmoud Mustafa tarafından 25 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu.

Miyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sarı, Ömer Asım Unur, Halil Güler, Nejla Büyükkömürcü, Mustafa Edip Kaya, Ender Şalış tarafından 24 Mart'ta kuruldu.

Safa Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safa Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Keskin, Mustafa Sarıkaya tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Mustafa Büyük doğa turizmine vurgu yaptı!

Adana Valisi Mustafa Büyük, sağlıklı yaşam ve alternatif turizm kavramlarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen "Karaisalı Kapıkaya Kanyon Yürüyüşü" etkinliğine katıldı. Vali Büyük, doğa turizmine vurgu yaptı...

Mustafa Dündar Osmangazi için yeni dönem projelerini anlattı!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, ev ziyaretleri ile vatandaşla bire bir sohbet edip onların sorunlarını dinliyor, projelerini anlatıyor...

Mustafa Edip Kaya Haberi

Mustafa Edip Kaya

Miyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Sarı, Ömer Asım Unur, Halil Güler, Nejla Büyükkömürcü, Mustafa Edip Kaya, Ender Şalış tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Miyap Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Türkiye sınırları içinde veya...