29 / 04 / 2024

Mustafa Dündar Osmangazi için yeni dönem projelerini anlattı!

Mustafa Dündar Osmangazi için yeni dönem projelerini anlattı!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, ev ziyaretleri ile vatandaşla bire bir sohbet edip onların sorunlarını dinliyor, projelerini anlatıyor...




Bursa Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, ev ziyaretleri ile vatandaşla bire bir sohbet edip onların sorunlarını dinliyor, projelerini anlatıyor.Yenibağlar mahallesinde bir vatandaşın evine konuk olan Mustafa Dündar, İdeolojik değil hizmet odaklı bir yönetim anlayışı sergiledikleri Osmangazi’de, vatandaşın sıkıntılarını birebir dinleyip, gelen talepler doğrultusunda çözüm ürettiklerini, katılımcı bir yönetim anlayışı sergilediklerini söyledi. 


Türkiye’de, AK Parti iktidarı ile birlikte klasik belediyecilik anlayışının sona erdiğini ifade eden Dündar, “Bizler, genel Başkanımız ve Başbakanımızın da dediği gibi, kimseyi ötekileştirmeden, nereden geldiğine, hangi inanca mensup olduğuna bakmaksızın, sorun ve ihtiyaç neyse ona müdahale ettik, çözüm ürettik. Sosyal belediyeciliğin gereğini yaparak, eğitim, sağlık, çevre gibi birçok alanda proje geliştirip uyguladık” dedi.Bu dönem hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyacaklarını ifade eden Dündar, “Osmangazi’de boş geçen bir tek günümüz yok. Mahallelerimize meydan, spor tesisleri, parklar ve çocuk oyun alanları yaptık. 200 okulumuza bahçe düzenlemesi, boya, badana ve kitap kırtasiye desteği sağladık. Sağlık ocakları ve hizmet binaları yaptık. Bizler yaptıkça vatandaşlarımızdan daha fazla talep gelmeye başladı. Demek ki yapılan işler beğenilmiş, ihtiyaca cevap vermiş, bizden yenileri isteniyor. Vatandaşımızın istekleri bizi mutlu ediyor, bizi çalışmaya teşvik ediyor. Bu hizmetlerimizi Osmangazi’nin tüm mahallelerine ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.Yıllardır el atılmamış sorunlara çözüm ürettiklerini, Yenibağlar mahallesinde, diğer bazı mahallelerde olduğu gibi, vatandaşların yaşadığı tapu sorunlarına çözüm üreterek yeni tapuları dağıttıklarını söyleyen Dündar, “Türkiye’de bu soruna el atan bir belediye olarak, tapu sorunlarını çözdüğümüz vatandaşlarımıza yeni tapularını verdik. Osmangazi’yi daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirebilmek için, Kentsel Dönüşüm Master Planını hazırladık. Bu da bir ilk. Önümüzdeki dönem gençlerimizin, yaşlılarımızın, çocuklarımızın, kadınlarımızın, kısaca toplumun her kesiminden insanın faydalanacağı projeler hazırladık. Sizlerin de desteği ile inşallah 30 Marttan sonra yeni dönem için hazırladığımız 16 vizyon projemizle Osmangazi’yi ileri seviyelere taşıyacağız” diye konuştu.



Milliyet


Geri Dön