15 / 05 / 2024

Mustafa Fatih Demir

Mustafa Fatih Demir

Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fatih Demir, Mehmet Şahin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Fatih Demir tarafından kuruldu.

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demiröz tarafından kuruldu.

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Berkan Taşdemir ve Mustafa Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bünyami Demir ve Fatih Demir ortaklığında kuruldu.

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demir, Hasan Yıldız ve Mehmet Özbay ortaklığında kuruldu.

Mtr Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtr Teknik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Buruş ve Mustafa Taşdemir tarafından kuruldu.

Huzzak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Huzzak İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Fatih Demir tarafından kuruldu.

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Merfe İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Efe Özerçen Mustafa Mert Demir  tarafından kuruldu.

Mustafa Demir'den Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde başlatılan dönüşüm projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Mustafa Demir'den İBB'ye raylı sistem eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "CHP'li İBB, 20 ayda raylı hatların ancak 10 kilometresini yapabildi" dedi.

Piar Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piar Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşdemir tarafından kuruldu.

Mustafa Demir: Samsun'u yeniden inşa ediyoruz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Daire Başkanlıkları ile değerlendirme toplantısında konuştu. Başkan Demir, Samsun’u yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Bu ilçelerde ev fiyatları 2 katına çıktı!

İstanbul’da konut sektöründeki son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, konut alırken vatandaşın alt yapısı güçlü ilçeleri tercih ettiğini anlattı. Demir, “Konut satış fiyatlarının en fazla artış gösterdiği ilçeler arasında Beykoz ve Başakşehir geliyor'' dedi.

Mustafa Fatih Demir Haberi

Mustafa Fatih Demir
Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fatih Demir, Mehmet Şahin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT ; 1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; çelik konstrüksiyon inşaatı işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, otel, motel, pansiyon, kamping, apart oteller, yeme içme tesisleri, konaklama tesisleri, eğlence yerleri, çelik...