16 / 05 / 2024

Mustafa Göktaş kimdir

Mustafa Göktaş kimdir

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Göktaş'ın görevden ayrılması sebebi ile boşalan Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi üyeliklerine Elif Aydoğan Özdemir atandı.

Mustafa Göktaş: Bitmiş projelerden ev alın!

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Tüketicilerin maket üzerinden ve proje üzerinden emlak (konut- işyeri) almamaları, alırken çok dikkatli olmaları uyarısını yaptı..

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Latif Topbaş Kimdir?

Mustafa Latif Topbaş kimdir? Mustafa Latif Topbaş’ın mesleği nedir? Mustafa Latif Topbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Rahmi Koç Kimdir?

Mustafa Rahmi Koç kimdir? Mustafa Rahmi Koç’un mesleği nedir? Mustafa Rahmi Koç nereden mezundur? İşte detaylar!

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ayşe Göktaş tarafından kuruldu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Murat Hoşgör kimdir?

Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğüne getirilen Murat Hoşgör kimdir? Murat Hoşgör hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Dikran Gülmezgil kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Dikran Gülmezgil kimdir? Dikran Gülmezgil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dikran Gülmezgil'in biyografisi...

Mustafa Göktaş kimdir Haberi

Mustafa Göktaş kimdir

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Göktaş'ın görevden ayrılması sebebi ile boşalan Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi üyeliklerine Elif Aydoğan Özdemir atandı.


Açıklama:

Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mustafa Göktaş'ın görevden ayrılması sebebi ile boşalan Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi üyeliklerine Sn. Elif Aydoğan Özdemir...