28 / 04 / 2024

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.



Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, yerel bir televizyon kanalında Mersin'in ve Akdeniz ilçesinin sorunlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Milliyet'te yer alan habere göre; Gültak konuşmasında Mersin'in imar sorunları hakkında değerlendirmede bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin in en büyük sorunu imar!

Gültak, Mersin’in çözüm bekleyen imar sorunu, kentsel dönüşüm projeleri ve artan orman yangınları hakkında düşüncelerini aktardı. Açıklamasında; kentin yıllardır büyük problemi olan imar sorunu hakkında konuşan Gültak, “Mersin'i, Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri haline getirebilmek için öncelikle imar sorununu çözmek, çarpık ve düzensiz yapılaşmayı çözmek, yeni sanayi alanları ile lojistik alanlar açmak zorunda olduğumuzun farkında olmalıyız. Tüm şehir, yerel yöneticiler ve kent dinamikleri olarak da buna yönelik çalışmalar yapmalıyız. Bu şehrin en büyük sorununun imar sorunu olduğunu hep söyledik; bu sorun çözülene kadar da dile getirmeye devam edeceğiz. Şehrimiz, hak ettiği çehreye kavuşana kadar her koldan çalışacağız. Mersin'in çözüm bekleyen en büyük sorunu imar sorunudur" şeklinde konuştu. 

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi 27 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!


Geri Dön