25 / 07 / 2024

mustafa gülen kimdir

mustafa gülen kimdir

Bolu OSB Müdürü "Büyük ticaret merkezlerine yakınlığımız ile cazip bir yatırım sahası olan bölgemiz 74 hektarlık ilave kısmının işletmeye açılmasıyla birlikte bölgedeki istihdam sayısını üçe katlayacak." dedi...

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Seyit Hüseyin Gürel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Hüseyin Gürel kimdir? Seyit Hüseyin Gürel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Seyit Hüseyin Gürel'in biyografisi...

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

​​​​​​​Tarık Gürdil kimdir? 

Kiler GYO'nun Genel Müdürü Tarık Gürdil kimdir? Gürdil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Ayşe Sunay Gürsu kimdir?

Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Ayşe Sunay Gürsu kimdir? Ayşe Sunay Gürsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Sunay Gürsu'nun biyografisi...

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Ömer Fuat Günday kimdir?

AKP Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Şişli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ömer Fuat Günday kimdir?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

mustafa gülen kimdir Haberi

mustafa gülen kimdir

Bolu OSB Müdürü Mustafa Gülen Ankara-İstanbul Karayolu'nun güneyinde, büyük ticaret merkezlerine yakınlığımız ile cazip bir yatırım sahası olan bölgemiz 74 hektarlık ilave kısmının işletmeye açılmasıyla birlikte bölgedeki istihdam sayısını üçe katlayacak. Bugün itibarıyla bölge yönetimi olarak Bolu'nun ekonomik kalkınmasında lokomotif görevi üstlenmeyi hedefliyoruz. Mevcut OSB, 51 sanayi parseli ile 73 hektarlık alana sahip. Bu alana ilave olan 74 hektar sahadan oluşan Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 35 sanayi parselinin faal duruma geçmesiyle birlikte bölgedeki istihdam oranı artacak. Bölgemizin altyapı açısından eksiği bulunmuyor. 51 sanayi tesisinden 47'si faal durumda. Dört tesis ise imalat değişikliğinden dolayı geçici bir süreliğine boşta bekliyor. Faaliyetteki firmalarda 3 bin 600 kişi istihdam ediliyor. 


10 bin kişilik istihdam hedefi 

OSB'ye ilave kısmın faal duruma geçmesiyle birlikte...