06 / 05 / 2024

Ömer Fuat Günday kimdir?

Ömer Fuat Günday kimdir?

AKP Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Şişli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ömer Fuat Günday kimdir?



Ömer Fuat Günday, 1969 yılı İstanbul doğumlu. Aslen Erzincanlı olan Günday, ilk ve orta öğretimini İstanbul’da tamamladı. Günday, İstanbul üniversitesi iktisat fakültesi mezunu. 

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri Ana Bilim Dalında mastır yaptı. MGV Beyoğlu İlçe Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanlığı görevinde bulunan Günday, AGD kurucu il başkanıdır. 5. Dönem Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve 2. Bölge Teşkilat Başkanlığı görevinde bulunan Günday, Ağustos 2015’te Ak Parti Şişli İlçe Başkanı olarak atandı. 

Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinde uzun süre yöneticilik yapan Günday, şuan inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmasında iş hayatına devam ediyor.

AKP Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Şişli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.

Evli ve üç çocuk babası olan Günday, İngilizce biliyor.

 


Geri Dön