19 / 05 / 2024

akp Şişi Belediye Başkan Adayı Ömer Fuat Günday

akp Şişi Belediye Başkan Adayı Ömer Fuat Günday

AKP Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Şişli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ömer Fuat Günday kimdir?

Divriği Belediye Başkanlığı'ndan satılık 44 arsa!

Divriği Belediye Başkanlığı, Sivas'ta yer alan 44 adet arsa için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Pakistan'ın Karaçi Belediye Başkanı Esenler'deki kentsel dönüşüme hayran kaldı!

Pakistan'ın en kalabalık ve en önemli şehri Karaçi'nin Belediye Başkanı Iftikhar Ali Shallwani, Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kayseri’deki 221 villa parseli satışında flaş gelişme: 2 isim daha istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin tanesini 100 bin liraya sattığı 221 villa parseli, daha sonra ihaleye ortak edilen alıcılar tarafından 300 bin liraya satılmıştı. Olaydan sonra villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye İmar Müdürü Bülent Türemiş ve Fen İşleri Müdürü Metin Sami Doğramacı istif

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Finike Belediyesi kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Antalya Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediye'ye ait mülklerinde kiracı olarak ticari faaliyetlerine devam eden işletmelerden 3 ay kira almayacaklarını açıkladı.

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar değişikliği' mesaisi!

AKP'li Gebze Belediye Başkanı, İçişleri Bakanlığı tarafından meclis toplantılarını 3 ay erteleme kararı karşısında meclisi 'imar değişikliği' nedeniyle olağanüstü toplantıya çağırdı.

Elbistan'daki 250 metruk binanın 180’i yıkıldı!

Kahramanmaraş Elbistan'da 250 metruk binanın 180’i belediye ekiplerince yıkıldı. Konuyla ilgili Elbistan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Belediyelere Reyting Sistemi geliyor!

Gayrimenkul Borsası (GABORAS) hayata geçireceği Belediye Reyting Sistemi'yle belediyelerin performansını ölçecek ve onların gelişmesi için bir rekabet ortamı sağlamış olacak.

Ekrem Şahin sahte tapuyla 10 katlı apartman mı dikti?

Kayseri'de AKP'li Kocasinan Belediye Meclis üyesi ve EGS Beton ve Yenişehir Konu Yapı Kooperatifi Başkanı Ekrem Şahin, belediye ruhsatıyla başkasına ait araziye yüksek bina dikti Sahipleri, “Belediye buna nasıl izin verir” diye sordu.

Kıbrıs'ın imar planı çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Kıbrıs Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Gazimağusa, Yeniboğaziçi , İskele imar Planı çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi. Zurnacılar, imar planı hazırlanırken bölgenin birçok faktörünün göz önüne alınması gerektiğini sözlerine ekledi.

Beylikdüzü'ne metro geliyor!

AKP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Işık, "Metrobüse alternatif olarak bu dönemde metroyu Beylikdüzü'ne getiriyoruz. Tüm hazırlıkları, bütçeleri tamamlandı. Beylikdüzü'nün üst mahallesi ile deniz tarafındaki mahalleleri birbirine birleştirecek yeni bir ulaşım ağı hazırladık" dedi...

Küçükçekmece raylı sistem projeleriyle ulaşım üssü olacak!

İstanbul Küçükçekmece’de AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Belediye Başkanı Temel Karadeniz yaptığı açıklamada “Küçükçekmecelilerle gönül köprüleri kurarak, büyük bir aile olduk” dedi. Karadeniz ilçedeki raylı sistem projelerini de anlattı...

akp Şişi Belediye Başkan Adayı Ömer Fuat Günday Haberi

akp Şişi Belediye Başkan Adayı Ömer Fuat Günday

Ömer Fuat Günday, 1969 yılı İstanbul doğumlu. Aslen Erzincanlı olan Günday, ilk ve orta öğretimini İstanbul’da tamamladı. Günday, İstanbul üniversitesi iktisat fakültesi mezunu. 

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri Ana Bilim Dalında mastır yaptı. MGV Beyoğlu İlçe Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanlığı görevinde bulunan Günday, AGD kurucu il başkanıdır. 5. Dönem Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve 2. Bölge Teşkilat Başkanlığı görevinde bulunan Günday, Ağustos 2015’te Ak Parti Şişli İlçe Başkanı olarak atandı. 

Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinde uzun süre yöneticilik yapan Günday, şuan inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmasında iş hayatına devam ediyor.

AKP Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Şişli Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.

Evli ve üç çocuk babası olan Günday, İngilizce...