01 / 05 / 2024

Finike Belediyesi kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Finike Belediyesi kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Antalya Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediye'ye ait mülklerinde kiracı olarak ticari faaliyetlerine devam eden işletmelerden 3 ay kira almayacaklarını açıkladı.



Antalya Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Belediye mülklerinde kiracı olarak ticari faaliyetlerine devam eden işletmelerden 3 ay kira alınmayacağını duyurdu. Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 nedeniyle birçok
işyerinin kapalı olduğundan bahseden Başkan Geyikçi, “Kiracı esnaflarımızın yanı sıra ecrimisil ve satış kaynaklı belediye alacaklarını da 3 ay süre ile erteledik. Ertelemeden dolayı gecikme zammı da alınmayacak. Bu zor günlerde hemşehrilerimize destek olmak adına bu kararı aldık” şeklinde konuştu.

Finike Belediyesi kiracılarından 3 ay kira almayacak!

Finike Belediye Meclisi tarafından 29 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşen olağanüstü toplantı hakkında konuşan Başkan Geyikçi, “Şekerci Han’da yapılan olağanüstü belediye meclis toplantımızda önceki dönemden kalan 13 milyon TL tutarındaki kredinin, daha düşük bir kredi oranıyla yapılandırılması için Halkbank Genel Müdürlüğüne başvuru yapılması kararı alındı. Belediye meclisimizin aldığı bu karar Finike'mize hayırlı uğurlu olsun'' dedi. Başkan Geyikçi, 2 maddenin karara bağlanmasından sonra Ramazan ayı münasebeti ile başlatılan ‘Bir iftar da sen ver’, ‘Bir sahur da sen ver’ kampanyası hakkında konuştu.

Başkan Geyikçi, “Ramazan ayı süresince ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak istiyoruz. Hayırsever Finike halkımız da kampanyaya dahil olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olabilir. Hayırseverler, bunun için 0242 855 55 66 numaralı ‘Yalnız Değilsin’ masamızı arayarak veya Belediyemizin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurarak, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize yardımda bulunabilirler” diye konuştu.


Geri Dön