10 / 05 / 2024

mustafa güneri

mustafa güneri

Bodrumlu Mustafa Güneri’nin, babasına ait ‘mavi tur teknesini’ Satarak 1993’te başladığı ‘mutfak mobilya’ işinden ulusal bir marka çıktı. Bodrum Mutfak adıyla üretim yapan Güneri, 15 milyon lira ciro bekliyor.

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

TİM Başkanı Gültepe: 375 milyar dolarlık hedefe kilitlendik!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ihracatçılar olarak 2028 yılı için 375 milyar dolarlık hedefe odaklandıklarını vurgulayarak, "Bu hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

2028 yılı için rekor hedef! Gıda ve tarımda ihracat 50 milyar dolar olacak!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, geçen yıl 27 milyar dolarlık gıda ve tarım ürünü ihraç edildiğini belirterek, “2028 için gıda ve tarım ihracatını 50 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışları başladı! Yaşam 2024'te başlayacak!

Güneri Altunizade Konakları projesinin 2. Etap satışlarının başladı.  Güneri Altunizade Konakları'nda yaşan bir sene sonra başlayacak.

TİM Başkanı Mustafa Gültepe ihracatta rekor sözü verdi!

Küresel talebin Türkiye’nin ihracatında belirleyici rol oynadığını belirten Gültepe, "Ekonometrik modelleme yöntemlerinden faydalanarak bir ihracat tahmini hazırladık. İhracatta bu yıl 265 milyar dolarla yeni bir rekora imza atacağız” dedi.

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi!

2. Etap satışlarının başladığı Güneri Altunizade Konakları 2. Etap nerede? Güneri Altunizade Konakları fiyat listesi açıklandı mı?

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışta! Anadolu Yakası'nın kalbinde yeni proje!

Güneri Altunizade Konakları'nda 2. Etap satışları başladı. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede yer alan konutların teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Güneri ve Selçuk Yılan ortaklığında kuruldu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

mustafa güneri Haberi

mustafa güneri

Bodrumlu Mustafa Güneri’nin, babasına ait ‘mavi tur teknesini’ Satarak 1993’te başladığı ‘mutfak mobilya’ işinden ulusal bir marka çıktı. En baştan beri ‘Bodrum Mutfak’ adıyla üretim yapan Güneri, bu yıl 15 milyon lira ciro bekliyor, yurtdışından gelen bayilik tekliflerini de değerlendiriyor.


TÜRKİYE’nin turizm beldelerinde genellikle üretim zayıftır. Ancak son yıllarda bu bölgelerde de sanayi gelişmeye başladı. Bodrumlu Mustafa Güneri, 1992’te babası Mehmet Yılmaz Güneri’nin ‘mavi tur teknesini’ satarak başladığı ‘mutfak mobilya işinde’ büyüdü ve 5 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikasıyla bu yıl 15 milyon lira civarında ciro bekliyor. Mustafa Güneri, ‘Bodrum Mutfak Mobilya’nın ulusal marka olarak ülkenin her yerinde projelere üretim yaptığını, yurtdışından bayilik talepleri de gelmeye başladığını söylüyor. Güneri şöyle anlatıyor öyküsünü:


SÜNGER VE MAVİ TUR

“Babam (Mehmet Yılmaz Güneri), narenciye,...