02 / 05 / 2024

Mustafa Hatipoğlu amasya yatırımları

Mustafa Hatipoğlu amasya yatırımları

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Amasya Temsilcisi Mustafa Hatipoğlu, "Oda olarak Amasya'ya gerek devlet gerekse mahalli idarelerce yapılan olumlu proje ve yatırımların yanındayız" dedi.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Samara Mühendislik Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Timur, Hatice Güler İlbay, Mustafa Hatipoğlu ve Zeynep Buket ortaklığında kuruldu.

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tevetoğlu Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Berke Tevetoğlu ve Mustafa Tevetoğlu tarafından kuruldu.

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Aysel Hatipoğlu, İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirildi!

Aysel Hatipoğlu, 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine atandı...

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hatipoğlu İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Amasya Çevre Yolu 110 milyon liralık tasarruf sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu'nun şehir içinden geçen şehirler arası trafiği tamamen kentin dışına ittiğini söyledi.

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın Geleneksel İftar Programı koronavirüs nedeniyle iptal edildi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın 18. Geleneksel İftar Programı tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.

Hatip Mühendislik Elektrik Mekanik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatip Mühendislik Elektrik Mekanik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hatipoğlu tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çolakoğlu tarafından kuruldu. 

Mustafa Hatipoğlu amasya yatırımları Haberi

Mustafa Hatipoğlu amasya yatırımları

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Amasya Temsilcisi Mustafa Hatipoğlu, "Oda olarak Amasya'ya gerek devlet gerekse mahalli idarelerce yapılan olumlu proje ve yatırımların yanındayız" dedi.


Genç mühendislere seslenen Mustafa Hatipoğlu, "Okullardan yeni mezun olup ve hiçbir tecrübe kazanmadan kendinizi acımasız piyasa şartları içerisinde buluyorsunuz. Gençler moralinizi bozmayın, azimli olun, mesleğinizi sevin ve sizi temsil eden odanıza sahip çıkın. Odanız varsa siz varsınız. Projelerin denetlenmesinin odaların yetkisinden alındıktan sonra proje ve şantiye şefliği ücretlerinin ne hale geldiği malumunuzdur. Ne yazık ki sizler bilhassa alaylı müteahhitlerin vicdanına terk edilmişsinizdir. Bunun sorumlusu da mensup olduğunuz meslek kuruluşları değil tamamen siyasi iradedir" diye konuştu.


Meslekte 40 ile 25. yılını dolduran üyelere plaketlerinin verildiği programda yaptığı konuşmada meslek kuruluşları yalnız üyelerinin sorunları ile değil iç içe olduğu ülke...