02 / 05 / 2024

Mustafa İduğ deprem açıklaması

Mustafa İduğ deprem açıklaması

Bir yıl önce meydana gelen İzmir Depremi’nden büyük ölçüde etkilenen ilçeler arasında yer alan Bornova’da, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tarafından daha büyük bir deprem tehlikesi olduğundan bahsedildi.

İzmir Bornova'daki kentsel dönüşüm planları yargıdan döndü!

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un ‘Yargıya taşıyanlar kaçak yapı yapanların bir kısmı’ ifadelerini kullandığı Kızılay Mahallesi’nin dönüşüm planları ile ilgili mahkemeden belediye aleyhine kararlar geldi.

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İBB deprem bölgesi için seferber oldu! Hangi yardımlarda bulundu? Neler yapacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta yaşanan ve toplam 10 şehrimizi etkileyen deprem felaketi üzerine bölgedeki vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak amacıyla seferber oldu. İBB mobil fırın, tuvalet ve duş kabinlerinin yanı sıra konaklama için de bölgeye 2 İDO gemisi gönderecek.

Deprem Vakfı Başkanı da isyan etti: Betona su katan müteahhide bir daha ihale verilmesin!

Türkiye Deprem Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik’e göre yıkıcı depremin yarattığı ağır tablonun nedeni şartnameye uygun iş yapılmaması. Bunun için de yanlış uygulama sigortası teminatıyla betona su katan müteahhide ihale verilmemesi gerekiyor.

Deprem felaketinde bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi! Ünlü iş insanı sevenlerini yasa boğdu!

Kahramanmaraş merkez olmak üzere yaklaşık 10 şehrimizi birden etkileyen deprem felaketi ülkemizi derinden sarstı. Deprem nedeniyle 3 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken, bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi.

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Dr. Mustafa İduğ'dan İzmir depremi açıklaması!

Bir yıl önce meydana gelen İzmir Depremi’nden büyük ölçüde etkilenen ilçeler arasında yer alan Bornova’da, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tarafından daha büyük bir deprem tehlikesi olduğundan bahsedildi.

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Oğuz Gündoğdu'dan korkutan deprem açıklaması!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, Marmara Denizi’nde ve  Muğla açıklarında yaşanan depremlerin olası İstanbul ve İzmir depremlerinin habercisi şeklinde değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Mustafa İduğ deprem açıklaması Haberi

Mustafa İduğ deprem açıklaması

30 Ekim tarihinde meydana gelen depremden en çok etkilenmiş olan ilçeler arasında yer alan Bornova’nın Belediye Başkanı deprem tehlikesinden bahsetti. İz Gazete’de yer alan habere göre; Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İzmir için beklenen daha büyük deprem tehlikesinden söz etti.

Yapı stoğumuzu güncellememiz gerekiyor

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, deprem tehlikesinden bahsederken açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu korktuğumuz İzmir depremi değil, İzmir’e gösterilmiş bir sarı karttı. Yaşadığımız acının tekrarlamaması, yeni canlarımızı kaybetmememiz için sadece Bornova’da ya da İzmir’de değil Türkiye genelinde eskimiş ve sağlığı bozulmuş yapı stoğumuzu güncellememiz gerekiyor.”

Çok zor günler yaşadık

30 Ekim’de meydana gelen depremde yıkılmış olan bölgeye en yakın ilçe Bornova oldu. Belediye Başkanı, Bornova’daki bütün personel ve ekipmanlarla dakikalar içinde yardıma gidildiğini söyledi. Başkan Mustafa İduğ...