03 / 05 / 2024

Mustafa Karaçuha Rams Yapı

Mustafa Karaçuha Rams Yapı

Rams Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaçuha kimdir? Mustafa Karaçuha Rams Yapı'yı ne zaman kurdu? Rams Yapı'nın diğer ortakları kimlerdir? İşte Rams Yapı ve Mustafa Karaçuha...

Mkrvip Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mkrvip Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te M.Mustafa Kara tarafından kuruldu.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Lav Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lav Mühendislik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çoban, Halil İbrahim Edis, Mehmet Çoban, Mustafa Karaömeroğlu ve Yusuf Çoban oortaklığında kuruldu.

Saralar İnşaat Plastik Demir Tekstil İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Saralar İnşaat Plastik Demir Tekstil İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kara tarafından kuruldu. 

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Taftapark Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taftapark Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Kara ve Vuslat Vural ortaklığında kuruldu.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda 2.etap çalışmaları başlıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı karayolu geçidi yapım çalışmaları sırasında trafik sıkışıklığına önlem olarak “kara tarafına” servis yolu açan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hafta başından itibaren “deniz tarafında” da çalışmalara başlıyor.

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne heliport alanı yapıldı!

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’nde bin metrekarelik heliport alanının açılışı yapıldı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Tonga, heliport alanının bin metrekare, otoparkın ise 2 bin metrekarelik alanına sahip olduğunu söyledi.

2003 yılında Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami yeniden inşa edilecekmiş!

1958 yılında Karaköy'de anacadde yapımı nedeniyle yıkılan, Osmanlı'nın ilk ve tek mescidi olan Karaköy Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Cami, 2003 yılında Büyükşehir Belediyesi'nce yeniden inşa edilecekmiş.

Çamlıca Camii'nin minareleri hızla yükseliyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önerisiyle hareke geçilen ve temeli Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Üsküdar Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Kara tarafından atılan Çamlıca Camii'nin minareleri yükselmeye başladı.

Mustafa Kara tatilcilere ve piknikçilere orman yangını uyarısı yaptı!

Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara, ilin yaz aylarında yangına hassas bir bölge olduğunu, bu nedenle tatil yapan vatandaşların mangalsız piknik yapmaya özendirilmesi gerektiğini söyledi.

Melen Projesi'nde derivasyon tünelleri açıldı!

AA muhabirine açıklama yapan Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha, yaklaşık bir ay önce Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun temel atma törenini gerçekleştirdiğini, kendilerinin de derivasyon tünellerini açtığını söyledi.

Fethiye Kenan Evren Caddesi'nin ismi Mustafa Karaören Caddesi olarak değişti!

Bağımsız meclis üyesi Aytekin Aras'ın, Kenan Evren Caddesi'nin isminin kaldırılıp başka bir isim verilmesi talebi de meclis gündeminde görüşüldü. Caddenin ismi, 20 üyenin oyuyla kaldırıldı.

Mustafa Karaçuha Rams Yapı Haberi

Mustafa Karaçuha Rams Yapı

Mustafa Karaçuha kimdir?

Mustafa Karaçuha,  Rams Yapı Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Muhammet Civelek, Recep Karamahmutoğlu ve Suat Köseoğlu ile birlikte Rams Yapı kurucularındandır.


Mustafa Karaçuha; Rams Yapı patronlarındandır. Bugüne kadar Rams Yapı ile birlikte birçok projenin altında imzası vardır. Rams Yapı’yı Muhammet Civelek, Recep Karamahmutoğlu ve Suat Köseoğlu ile birlikte kurmuştur. Son olarak Karaçuha, Rams Yapı bünyesinde Sample Park projesini hayata geçirdi. 


Rams Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karaçuha, gelecek dönemler için planladıkları projeleri hakkında şunları söyledi: Sample Park projesi gibi Çamlıca ve Şerifali’de de projeler geliştirmeyi düşünüyoruz. Bu projelerin yapımına 2013 yılı içinde başlayacağız. Tahmin ediyorum 2015 yılı içinde de tamamlamış oluruz. Projelerin fizibilite çalışmaları tamamlandı; marka konumlandırma çalışmaları ise hızlı bir şekilde devam ediyor. 


Sample Park projesi:

Ataşehir’de konumlandırıldı. 2012 yılı Nisan ayında...