03 / 05 / 2024

Mustafa Kayıkçı

Mustafa Kayıkçı

DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Demir ve Madeni Sanatkarlar Odası (DEMSO) Başkanı Murat Geçici ve Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i ziyaret ettiler.

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Tek Havuz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Işık ve Suat Gümüş ortaklığında kuruldu.

Türk kuyumculuk sektörü dünya sıralamasında ilk üçü ele geçirdi!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık, kuyumculuğun 40 bin işletmesi ve 300 bin çalışanı olduğunu belirterek, “Kuyumculuk sektörü zamanında sipariş tesliminde dünya birincisi, ihracatta dünya ikincisi, üretimde dünya üçüncüsü” dedi.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

BİM’de yüzlerce indirim bir güne sığdı! Buzluk termos 300 TL, termo izolasyonlu çanta 135 TL,kayık tabak 27,50 TL...

BİM’in 20 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken; buzluk termos 300 TL’ye, termo izolasyonlu çanta 135 TL’ye, kayık tabak 27,50 TL’ye düştü. İşte BİM 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Evs Makina Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evs Makina Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Uyanık tarafından kuruldu.

Hkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hayrettin Kordel ve Mustafa Işık ortaklığında kuruldu.

Jumbo ürünlerinde yüzde 20 indirim fırsatı! İşte 25 Eylül 2022 Jumbo fiyat listesi 

Mutfakların vazgeçilmez markası Jombo seçili ürünlerde yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Çatal kaşık setinden kayık tabağa, porselen demlikten mini sosluğa kadar birçok üründe geçerli kampanyayı bitmeden yakalayın. İşte seçili ürünlerin fiyatları

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

Boysan Elektrik İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boysan Elektrik İnşaat Metal Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kayıkçı tarafından kuruldu.

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Faizsiz kredi için başvurular yarın başlıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) hızlı destek programı kapsamı için başvuruların yarın başladığını açıkladı. 

Mustafa Kayıkçı Haberi

Mustafa Kayıkçı

Söz konusu alanda kentsel dönüşüm projesinin Bakanlar Kurulu aşamasında olduğunu belirten Başkan Mehmet Keleş ‘ Bu projeyi hızla uygulamaya geçiriyoruz. Alanlarda tespitlerimizi yaptık. Bu alanda faaliyette bulunan hiçbir küçük sanayi esnafımızı mağdur etmeyeceğiz. Şehir ortasında kalan bu bölgede yeni bir kent dokusuyla yeni bir şehir oluşturacağız’ dedi.  

D-100 karayolu kenarı ve Kültür Mahallesi sınırları içinde bulunan ‘Eski Sanayi Çarşısı’ olarak adlandırılan yaklaşık 80 dönümlük alanda Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ‘Kentsel Dönüşüm’ için, DESOB, KSS ve DEMSO Başkanları Başkan Mehmet Keleş’le görüştü. DESOB, KSS ve DEMSO Başkanlarından oluşan heyet kentsel dönüşüm için söz konusu alanda faaliyette bulunan küçük sanayi esnafının sorunlarını ve beklentilerini dile getirdiler. Heyet, projeyi önemsediklerini belirterek, esnafın mağdur edilmemesini istediler. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, eski...