01 / 05 / 2024

Mustafa Kemer okul

Mustafa Kemer okul

Mart ayında 24 derslikli okulun protokolünü Antalya Valiliğinde imzalayan hayırsever Kemer, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yapılması planlanan 24 derslikli okulun ihalesinin yapıldığını ve inşaatın kısa süre içinde başlayacağını söyledi.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Mustafa Varank: Malatyalı iş insanları 5 okul yaptıracak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Malatyalı İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği buluşmaya katıldı. Mustafa Varank, iş insanlarının Malatya’da okul yaptırma sözü verdiğini belirtti...

Manavgat'a 4 yeni okul inşaatı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim ve öğretime geçme hedefi doğrultusunda Manavgat'ta 4 yeni okul inşa ediliyor. Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ'da "11 İlçeye 11 Okul" Projesi tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapımını tamamlayarak devir teslim ve açılış töreni düzenledi.

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Elazığ'da 2016-2017'de kaç tane okul, cami ve ev yapıldı?

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Elazığ'da 2016-2017 arasında yapılan okul, cami, cem evi ve köy evi sayısını sordu..

Amasya'ya 20 derslikli okul geliyor!

Amasya’da valilik ile bir maden firması arasında 20 derslikli okul yapımı için protokol imzalandı. İmzalar Vali Salih Işık, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, iş adamları Musa Emmioğlu ile Mustafa Emmioğlu tarafından atıldı.

Kayseri Büyükşehir'den 5 yeni okul!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi beş ayrı okul yaptırarak eğitimin hizmetine sundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de sadece şahısların değil kurumların da hayırsever olduğunu belirtti ve eğitime her alanda destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Nilüfer Üçevler’in okul sorunu için önemli adım!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, okul sorunu yaşanan Üçevler Mahallesi sakinlerini sevindirecek açıklamalarda bulundu. Bozbey, belediye imkânları ile temin edilen bir alanı projelendirerek okul yapılması için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teklif götüreceklerini söyledi.

Samsun Atayolu Kemer Köprüsü ay sonunda tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a gelişinden Amasya’ya geçişine kadar olan süreçte kullandığı tarihi yolu Atayolu’nu Kemer Köprüsü ile birbirine bağlayacağız" dedi.

Bursa Ertuğrul'un okul sorununu Nilüfer Belediyesi çözecek!

Başkan Burada karavanını Ertuğrul Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey sorunları yerinde dinledi. Bozbey, okul ihtiyacı başta olmak üzere mahallenin tüm taleplerini yerine getirmeye çalışacakları sözünü verdi.

Rus pilot, Antalya Kemer'deki ev teklifini reddetti!

24 Kasım'da düşürülen Rus savaş uçağı pilotunun ailesine Kemer'de ev vermeyi teklif eden Antalya'nın Kemer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP’den ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Rus pilotun ailesi ise Kemer'de ev teklifini reddetti.

Antalya Kemer Belediyesi'nden Rus pilotun ailesine ev!

Antalya'nın Kemer Belediyesi, düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verecek. Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, Rus pilotun ailesine ev verme isteklerini Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu'na iletti.

Mustafa Kemer okul Haberi

Mustafa Kemer okul

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde hayırsever iş adamı Mustafa Kemer, adına yaptıracağı ortaokulun inşaatına başladı.

Mart ayında 24 derslikli okulun protokolünü Antalya Valiliğinde imzalayan hayırsever Mustafa Kemer, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yapılması planlanan 24 derslikli okulun ihalesinin yapıldığını ve inşaatın kısa süre içinde başlayacağını söyledi.

Mustafa Kemer, okulu gelecek eğitim öğretim sezonuna yetiştirmedi hedeflediklerini belirterek, " Korkuteli benim ilçem. Buradaki eğitime katkı sağlamak için maddi manevi elimden gelen bütün çabayı göstermeye hazırım. Eğitim için yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek. İlçeye kazandırılacak olan okulumuz hayırlı olsun" dedi.

Hayırseverlerin ilçede her yıl okul yaptırdığını kaydeden İlçe Milli Eğitim müdürü Ahmet Kocagöz, “ Her yıl ilçede az birkaç eğitim yatırımı bulunuyor. Bu inşaatların tamamlanmasıyla eğitimde altyapı eksikliğimiz giderilmiş olacak. Önümüzdeki günlerde 24 derslikli “Mesude-Erol Memioğlu Teknik...