01 / 05 / 2024

Mustafa Kemer

Mustafa Kemer

Mart ayında 24 derslikli okulun protokolünü Antalya Valiliğinde imzalayan hayırsever Kemer, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yapılması planlanan 24 derslikli okulun ihalesinin yapıldığını ve inşaatın kısa süre içinde başlayacağını söyledi.

Samsun Atayolu Kemer Köprüsü ay sonunda tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a gelişinden Amasya’ya geçişine kadar olan süreçte kullandığı tarihi yolu Atayolu’nu Kemer Köprüsü ile birbirine bağlayacağız" dedi.

Rus pilot, Antalya Kemer'deki ev teklifini reddetti!

24 Kasım'da düşürülen Rus savaş uçağı pilotunun ailesine Kemer'de ev vermeyi teklif eden Antalya'nın Kemer İlçe Belediye Başkanı Mustafa Gül, MHP’den ihraç istemiyle disipline sevk edildi. Rus pilotun ailesi ise Kemer'de ev teklifini reddetti.

Antalya Kemer Belediyesi'nden Rus pilotun ailesine ev!

Antalya'nın Kemer Belediyesi, düşürülen Rus uçağı pilotunun ailesine ev verecek. Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, Rus pilotun ailesine ev verme isteklerini Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu'na iletti.

Mustafa Gül, Tekirova'nın imar planı için vatandaşla buluştu!

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Tekirova Mahallesinde vatandaşlarla ile yaptığı toplantıda, Tekirova Mahallesinde daha önce çıkarılan ve iptal olan imar planı ile ilgili olarak görüşlerini bildirdi ve vatandaşları dinledi.

Kemer Ulupınar Deresi köprüsü ne zaman bitecek?

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, halkın talebi doğrultusunda Ulupınar Deresi üzerine köprü yapılacağını belirtirti ve Çıralı'nın da yeni bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını söyledi.

Kemer Ulupınar Deresi'nde köprü yapılacak!

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, halkın talebi doğrultusunda Ulupınar Deresi üzerine köprü yapılacağını belirtirken, Çıralı'nın yeni bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını söyledi.

Kemer'e En iyi Turizm Ödülü verildi!

Berlin ITB Fuarı'nda gerçekleşen 9. Geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri'nde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül En İyi Turizm Belediye Başkanı seçildi.

Kemer Beldibi yıkımlarına turizmcilerden destek geldi!

KEMER Belediyesi'nin Beldibi Mahallesi'nde hazine arazisi üzerindeki kaçak yapıların yıkımına yönelik çalışmasına turizmcilerden destek geldi. Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Mustafa Gül kimdir?

Antalya Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül kimdir? Mustafa Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Gül ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Gül...

Kemer Belediye Meclisi toplandı!

Kemer Belediye Meclisi toplandı. Kemer Belediyesi Göynük Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıya, meclis üyelerinden MHP'li Mustafa Bilici ile Cumali Afşin katılmadı. Oto yıkamacılara ruhsat verilmesi konusu oy birliğiyle reddedildi.

Mustafa Akaydın: Kemer'de turizmi 12 aya yaymalıyız!

Kemer'de turizmciler ve esnafla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, ' Kış turizmini Kemer'de canlandıracak çalışmalar yapacağız. Kemer'de turizmi 12 aya yaymalıyız' dedi...

Mustafa Akaydın: Turizmi 12 aya yaymalıyız!

Mustafa Akaydın, "Kış turizmini Kemer'de canlandıracak çalışmalar yapacağız. Futbol sahaları yaratılarak, kongre turizmi geliştirilmeli. Halkımızın ve esnafın yüzünün gülmesi için turizmi 12 aya yayacağız" dedi.

Kemer giyim pazarı kaldırılmayacak!

Giyim pazarlarının kaldırılması konusunda verilen önergenin ele alındığı toplantıda konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Kanun açık ve net. Herkes mahkemede işini halletsin " dedi...

Mustafa Kemer Haberi

Mustafa Kemer

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde hayırsever iş adamı Mustafa Kemer, adına yaptıracağı ortaokulun inşaatına başladı.

Mart ayında 24 derslikli okulun protokolünü Antalya Valiliğinde imzalayan hayırsever Mustafa Kemer, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yapılması planlanan 24 derslikli okulun ihalesinin yapıldığını ve inşaatın kısa süre içinde başlayacağını söyledi.

Mustafa Kemer, okulu gelecek eğitim öğretim sezonuna yetiştirmedi hedeflediklerini belirterek, " Korkuteli benim ilçem. Buradaki eğitime katkı sağlamak için maddi manevi elimden gelen bütün çabayı göstermeye hazırım. Eğitim için yaptığımız hizmetlerimiz devam edecek. İlçeye kazandırılacak olan okulumuz hayırlı olsun" dedi.

Hayırseverlerin ilçede her yıl okul yaptırdığını kaydeden İlçe Milli Eğitim müdürü Ahmet Kocagöz, “ Her yıl ilçede az birkaç eğitim yatırımı bulunuyor. Bu inşaatların tamamlanmasıyla eğitimde altyapı eksikliğimiz giderilmiş olacak. Önümüzdeki günlerde 24 derslikli “Mesude-Erol Memioğlu Teknik...