30 / 07 / 2024

Mustafa Kırca

Mustafa Kırca

Kırcalar Yapı İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammer Kırca, Mustafa Kırca, Hatem Kırca, Ramazan Kırca tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu.

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mescay İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Petrol Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kökçe tarafından kuruldu.

Türkiye’de 1 yıllık tüketimden daha fazla zeytinyağı var!

Köklü Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürlek, zeytinyağı ihracatına gelen 3 aylık yasak için, “İç piyasada 160 bin tonluk bir tüketim var. 135 bin ton da ihracat. 200 bin ton stoğumuz mevcut. Yeterince yağımız var. İhracat yasağı kaldırılmalı” dedi.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düzgünses ortaklığında kuruldu.

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kardeş Pozitif Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kırca ve Kamuran Özlem Düngünses ortaklığında kuruldu.

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keyf Yapı İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Mustafa Kırdar ve Soukrı Alıbaba ortaklığında kuruldu.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Rzgr Grup Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rzgr Grup Danışmanlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yağmur Kırca tarafından kuruldu.

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tzt İnşaat Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İşbilir ve Mustafa Küçükkuş ortaklığında kuruldu.

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Mustafa Kılıç ve Kerem Mendeş ortaklığında kuruldu.

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leke Mimarlık Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 45 bin TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Kılıç, Münir Kosif ve Ömer Faruk Alçakakan ortaklığında kuruldu.

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Köse tarafından kuruldu.

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılay Tasarım Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kızılay tarafından kuruldu.

Mustafa Kırca Haberi

Mustafa Kırca

Kırcalar Yapı İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammer Kırca, Mustafa Kırca, Hatem Kırca, Ramazan Kırca tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Kırcalar Yapı İzolasyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Şirket konusu ile ilgili her türlü epoksi,poliüretan ve her türlü özellikli izolasyon,ses yalıtımı su yalıtımı,yapıştırıcı ve yapıştırıcı üretimi,tutkal izolasyon ve zemin kaplama malzemeleri ve boya üretimi ve uygulaması oyun sahalarının zemin kaplaması ile ilgili kimyasal ürünlerinin üretimi,imalatı toptan ve perakende satışı poliüretan ve solvent gibi kimyasal ürünlerin üretimi, alım satım ithalatı ve ihracatını yapar. 2-Şirket konusu ile ilgili her türlü taşıyıcı ekipmanların imalatında kullanılan her türlü saç,demir,plastik boya vb. malzemeler, poliüretan ve solvent gibi kimyasal ürünlerin...