23 / 07 / 2024

mustafa kocadon bodrum inşaat yasağı

mustafa kocadon bodrum inşaat yasağı

Gümüşlük mahallesinde yeşilliklerle kaplı tepe tıraşlanarak inşaat alanı haline getirildi. Başbakan Erdoğan'ın bizzat denetleyip, titizlikle ilgilendiği inşaat yasaklarına uyulmamasına isyan eden turizmciler, "Turist toz yutmak için gelmiyor" dedi

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu! 

Nidapark Bodrum Gayrimenkul İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak ve Aykut Celep ortaklığında kuruldu.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mehmet Kocadon'a usulsüz düzenlenen yapı ruhsatı için 1 yıl hapis cezası!

CHP’li Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye’nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı hakkında, ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçuyla açılan dava sonuçlandı. Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Başkan Kocadon'a, 1 yıl hapis cezası verildi. 

Bodrum'da mühürlenen projelere belediyeden ruhsat verildiği iddiası!

Bodrum’da imara ve ruhsata aykırı 8 projenin inşaatı mühürlenmişti. Bu projelere eski belediye başkanı Mehmet Kocadon döneminde ruhsat alındığı iddia edildi. 

Mirage Marina Bodrum'da fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Mirage Marina Bodrum Projesi sahibi Mustafa Şat, projeye başladıkları ilk günden bu yana fiyatların TL olarak belirlendiğini söyledi. Şat, projede fiyatların 450 bin TL'den başladığını söyledi.

Bodrum Nurol Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yenileme çalışmalarının sürdüğü Nurol Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Bodrum Pina Yarımadası'ndaki otellere ilişkin 10 soru mecliste!

Bodrum Pina Yarımadası'nda bulunan oteller meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mehmet Kocadon'a yıkım kararı şoku!

2006 yılında kaçak bir yapıya verilen imar yıkım kararını uygulamadığı gerekçesiyle yargılanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon hakkında kesinleşmiş 38 gün hak mahrumiyeti kararı verildi

Bodrum'da konut satışları yüzde 125 arttı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilçeye yapılması gereken yatırımları, konut ve turizm sektöründe yaşanan gelişmeleri anlattı. Kocadon, konut satışlarının yüzde 125 arttığını açıkladı.

İnşaatta markalaşmış firmalar Bodrum'a yatırım yapıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bölgedeki yatırım ve projelerden bahsetti. Kocadon, Bodrum'un kentsel kimliğine uygun evler yapıldığını söyledi. 

Bodrum'da bina boyları yükseldi!

Bodrum'da bina boylarının yükseldiği Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum İstanbul’dan daha fazla rantın olduğu bir bölge." dedi. 

Bodrum'un yapı stoku çok sağlam!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'daki depremi ve bölgedeki yapılaşmayı anlattı. Kocadon, ilçedeki yapı sokunun sağlam olmasına dikkat çekti.

ODTÜ Mimarlık öğrencilerinden Mehmet Kocadon’a ziyaret!

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

mustafa kocadon bodrum inşaat yasağı Haberi

mustafa kocadon bodrum inşaat yasağı


Turizm merkezlerinde 15 Mayıs - 15 Ekim tarihleri arasında uygulanan inşaat yasağı, Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 Haziran'a kadar genişletilmesine rağmen inşaatlar hız kesmedi. Kardak kayalıklarının tam karşısında bulunan ünlü tatil beldesi Gümüşlük'te, yasakla birlikte 17 villa inşaatı da başladı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 1 Haziran'ın bazı yarım kalmış inşaatlar için son tarih olduğunu söylerken, aynı tarihte inşaatların başlaması dikkat çekti. Turizm sektörü temsilcileri yasağa rağmen inşaatların devam etmesini, "Hiçbir turist toz yutmaya, gürültü dinlemeye gelmez. Herkes kurallara uymalı" diye değerlendirdi. Bodrum'da geçen yıl tebdili kıyafetle tekneye binip kıyıları denetleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, imar planlarındaki çarpıklıklara dikkat çekerek, kaçak veya imara aykırı yapıların yıkılacağını açıklamıştı. Aradan geçen bir yıl içinde bazı kaçak yapılar yıkıldı. Ancak, turizm merkezlerinde her...