30 / 04 / 2024

Mustafa Nevzat İlaç

Mustafa Nevzat İlaç

Mustafa Nevzat İlaç Sanayi firmasında uzun yıllar hizmet eden Mimar Hurşiet Erkan vefat etti...

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Mustafa Şentop'tan yanlış yapılaşma açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Önce Öğrenci" oluşumu tarafından gerçekleştirilen Üniversite Tercih Destek Programı'nda gazetecilerin sorularını cevapladı.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Mustafa Şentop'dan deprem açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İzmir'deki deprem bölgesinde incelemede bulundu. Şentop, "Deprem kuşağında yer alan memleketimizde çok daha dikkatli, tedbirli, tarihi, saati olmayan şiddetli bir depremle karşılaşacağımızın farkında, şuurunda olarak hareket etmemiz gerekiyor" dedi.

Avcılar'da başına tuğla düşen inşaat işçisi yaralandı!

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orhan Gazi Caddesi'nde inşaatta çalışan bir işçi başına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Emlak Konut ile yaşanan probleme açıklık getiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Emlak Konut'la sorunun çözümü için bir noktaya geldik. O sorunu da bugün yarın halledeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Emina Jahovic'ten 'komşu' isyanı!

Emina Jahovic, Mustafa Sandal’la komşu olacağı iddiasıyla ilgili konuştu. Eski eşinin oturduğu Zorlu’ya taşınacağını itiraf eden Jahovic, “Mustafa’yla komşu değilim” çıkışında bulundu.

Mustafa Uslu'nun ev aldığı iddialarını eşi Sinem Öztürk yalanladı!

Geçtiğimiz gün, Ayla ve Müslüm filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu'nun filmlerden elde ettiği kazançla Fethiye'de 4 katlı bir villa aldığı iddia edildi. Eve 3 milyon TL ödediği belirtilen Uslu'nun eşi Sinem Öztürk ise haberi yalanladı...

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınlar Tuğla İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 40 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Akın, Mustafa Altuğ Akın, Mustafa Tuna Akın ve Ahmet Akın ortaklığında kuruldu.

Emina Jahoviç, Novi Pazar'daki evini 2.4 milyona yeniliyor!

Mustafa Sandal'la devam eden 10 yıllık evliliğini bitirdikten sonra memleketine gidecek olan Sırp şarkıcı Emina Jahoviç, Novi Pazar'a yerleşecek....

Mustafa Nevzat İlaç Haberi

Mustafa Nevzat İlaç
İlaç sektöründe faaliyet gösteren Mustafa Nevzat İlaç Sanayi firmasında uzun yıllar hizmet veren Mimar Hurşit Erkan vefat etti. Mustafa Nevzat İlaç Sanayi, Hurşit Erkan için taziye ilanı...