07 / 05 / 2024

Mustafa Özçelik uludağ üniversitesi

Mustafa Özçelik uludağ üniversitesi

İMSİAD Üyesi ve IMTET İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özçelik, Uludağ Üniversite'sinde öğrencilerle buluştu. Özçelik, "Kentsel dönüşüm şehrin temel sorunlarının çözülmesi içim önemli bir milat ve fırsattır. " dedi.

Mustafa Hilmi Çelik nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Hilmi Çelik kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da hangi alanda görev alıyor? İşte Mustafa Hilmi Çelik ile ilgili merak edilen her şey...

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özçelik tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasındaki miras kavgası büyüyor!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin yükseldiği miras kavgasında yeni bir gelişme yaşandı. 

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Full İnşaat Elektrik Demir Çelik Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Özçelik tarafından kuruldu.

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Gündüz Çelik Proje İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Gündüz Budak tarafından kuruldu.

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliköz Plastik Yapı Malzemeleri Temizlik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Özçelik tarafından kuruldu.

Mustafa Özçelik uludağ üniversitesi Haberi

Mustafa Özçelik uludağ üniversitesi

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Üyesi ve IMTET İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özçelik, Uludağ Üniversite'sinde öğrencilerle buluştu. En büyük tasarrufun emekten yapıldığını belirten Özçelik, maalesef mesleğe gereken değerin verilmediğinden de yakındı. Gündemin en önemli konularından biri olan kentsel dönüşümle ilgili fikirlerini de beyan eden Özçelik, "Kentsel dönüşüm şehrin temel sorunlarının çözülmesi içim önemli bir milat ve fırsattır. 


Kentin temel sorunlarına çözüm olabilecek master plan binalarda ve sağlıklı çevrelerde yaşamanın insanın iş ve özel hayatındaki başarısını da artırır. Kentin bütünü planlanarak dönüşüm yapılmalıdır. Geçici ve bölgesel çözümlerle sorunları çözemeyiz" dedi. 


Yeni...