17 / 05 / 2024

Mustafa Sarıçerçi gayrimenkul satışları 2016

Mustafa Sarıçerçi gayrimenkul satışları 2016

Turyap Kahramanmaraş Yatılı Bölge Şubesi Gayrimenkul Temsilciliği Sorumlusu Mustafa Sarıçerçi, gayrimenkul sektörünün 2015 yılında sıkıntılı bir süreç geçirdiğini yeni yılda ise beklentilerin çok yüksek olduğunu belirtti.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

TOKİ Aksaray Sarıyahşi’de 108 ucuz konut yapacak!

TOKİ'nin Aksaray Sarıyahşi projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Sarıyahşi projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Sarıyahşi 2022 sosyal konut projesi...

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Kaan Gayrimenkul İnşaat Tarım Ve Enerji Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Erkan Ersoy ve Harun Demir Kaan ortaklığında kuruldu.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

Premıer Invest Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Premıer Invest Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Talgat Tleubekov ve Zamır Kulıev tarafından kuruldu.

Er Estate Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Estate Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   30 bin TL sermaye bedeli  ile  Eren Taşkıran tarafından kuruldu.

Mustafa Sarıgül: Deprem ve afet bakanlığı kurulmalı!

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Derhal deprem ve afet bakanlığı kurulmalıdır. İktidara sesleniyorum; lütfen beklemeyin, deprem ve doğal afetler bakanlığını kurun" diye konuştu.

Adana Sarıçam için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Sarıçam ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Adana Sarıçam için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31520 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Mustafa Sarıçerçi gayrimenkul satışları 2016 Haberi

Mustafa Sarıçerçi gayrimenkul satışları 2016

Turyap Kahramanmaraş Yatılı Bölge Şubesi Gayrimenkul Temsilciliği Sorumlusu Mustafa Sarıçerçi, gayrimenkul sektörünün 2015 yılında sıkıntılı bir süreç geçirdiğini yeni yılda ise beklentilerin çok yüksek olduğunu belirtti. 


Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren Turyap Yatılı Bölge Şubesi Gayrimenkul Temsilciliği Sorumlusu Mustafa Sarıçerçi, 2015 yılında gayrimenkul sektörünün nasıl geçtiğini, sektörün artılarını eksilerini ve ev alırken nelere dikkat edilmesi husununda Manşet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu. Sarıçerçi 2015 yılının sıkıntılı geçtiğini, konut kredileri, faiz oranları, ekonominin ve siyasetin belirsizliği özellikle konut alanlarında düşüşe geçirdiğini belirterek, genel anlamda siyasi döngülerin gayrimenkul sektörüne olumsuz etki ettiğini kaydetti.


2016 FIRSAT OLABİLİR   


2015 yılında 2 defa seçimin olması özellikle mülk sahiplerinin mülklerini bloke etmesine sebep olduğunu savunan Sarıçerçi şöyle dedi: “2016 yılını Turyap'ın ticaret felsefesi açısından düşündüğümüz zaman özellikle bazı mülk sahipleri açısından...