03 / 05 / 2024

Mustafa Sarnıç anadolu ajansı kudüs ofisi

Mustafa Sarnıç anadolu ajansı kudüs ofisi

Anadolu Ajansı' nın Kudüs ofisi , Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Mustafa Sarnıç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk tarafından hizmete açıldı...

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi kuruldu!

AABM Akdeniz Anadolu Yapı Malzemeleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 18 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Semih Söylemez ve Mustafa Hulusi Söylemez tarafından kuruldu.

TOKİ'ye Anadolu'da fabrika yapması için teklif!

İHKİB Başkanı Mustafa Gültepe, siparişlere yetişemeyen tekstilciler adına TOKİ'ye çağrıda bulundu. Gültepe, TOKİ'nin Anadolu'da atıl durumda olan kamu binalarının fabrikaya dönüştürülmesini teklif etti.

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Mustafa Ekmekçioğlu: Gayrimenkul alma mevsimi geldi!

Anadolu'da Bugün Gazetesi köşe yazarı Mustafa Ekmekçioğlu bugünkü yazında inşaat demir fiyatlarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Sarıyer İstinye'ye imam hatip lisesi ve cami yaptırılacak!

Sarıyer İstinye Anadolu Lisesi ve Mustafa Kemal Anadolu Öğretmen Lisesi'nin 20 bin metrekarelik komşu parseline imam hatip lisesi, yurt ve cami yapılmasına karar verildi.

Konya Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Konya Milletvekili Mustafa Hüsnü Bozkurt, Konya Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen inşaat faaliyetlerine ilişkin Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya yazılı soru önergesi iletti. Soru önergesine süresi içerisinde yanıt gelmedi..

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'nin imar planı değişikliğine ret!

Ak Parti Meclis Üyesi Mustafa Birsen, Anadolu Gazetesi köşe yazarı Cihan Yıldırım ile konuştu. Birsen, Odunpazarı'ndaki Küçük Sanayi Sitesi'nin imar planı değişikliğine neden ret oyu verdiğine açıklık getirdi. İşte Yıldırım ile Birsen'in konuşmaları....

Kastamonu Nedime Kaya Spor Salonu yıkılıyor!

Kastamonu'da Mustafa Kaya Anadolu Lisesi kompleksi içerisinde yer alan Nedime Kaya Spor Salonu'nun yıkım işlemi başladı. Yeniden yapılacak olan Nedime Kaya Spor Salonu'nun plan ve projeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bakanlığa gönderildi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde emlak fiyatları neden düştü?

Diyarbakır Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Derneği (DİEM-DER) Başkanı Mustafa Koç, terör olaylarından en fazla Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin etkilendiğini, emlak sektöründe yaşanan durgunluğun piyasayı olumsuz etkilediğini söyledi.

Mustafa Sarnıç anadolu ajansı kudüs ofisi Haberi

Mustafa Sarnıç anadolu ajansı kudüs ofisi

Anadolu Ajansı'nın 100. yıl hedefleri doğrultusunda ve yurtdışı operasyonlarını güçlendirme çalışmaları kapsamında Kudüs Ofisi'nin açılışı yapıldı.


Kudüs Ofisi, Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Mustafa Sarnıç ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk tarafından açıldı.


Anadolu Ajansı, 100. Yıl Vizyonu'nda Brüksel merkezli Avrupa ile Amerika, Ortadoğu-Afrika, Asya-Kafkasya ve Asya-Pasifik olmak üzere uluslararası yapılanmasını 5 bölge üzerinden gerçekleştirme kararı almıştı. 2020 yılı itibarı ile 11 dilde haber üretmeyi hedefleyen AA; Türkçe, Arapça, İngilizce, BHS (Boşnakça, Hırvatça, Sırpça), Rusça, Kürtçe ve yakın zamanda başlattığı Fransızca ile yayın dili sayısını 7'ye...