07 / 05 / 2024

Mustafa Savaş müteahhitlerle buluştu

Mustafa Savaş müteahhitlerle buluştu

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş,"Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor" dedi. AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Kuşadası'nda müteahhitlerle bir araya geldi.

Türk müteahhitlere Suudi Arabistan'da 10 milyar dolarlık yeni iş kapısı aralandı!

Saudi Aramco yetkilileri, Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) ile iletişime geçerek gelecek dönem projelerinde işbirliği amacıyla Türk müteahhitlerle Ankara’da bir araya geldi. 

DEİK, Türk müteahhitlerle BAE'ye çıkarma yapacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Türk özel sektörünün önde gelen şirketleri ile mevcut ikili ticaret hacmini artırmanın dışında özellikle altyapı ve müteahhitlik alanında iş birlikleri için Birleşik Arap Emirlikleri'ne çıkarma yapacak.

Kripto savaşı mı geliyor? Bitcoin süper silah oldu!

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaş açtığı için pek çok şirket gibi Binance'den yaptırım uygulanması istenmişti fakat Binance'ın buna olumlu yaklaşmaması beraberinde yeni kripto savaşlarını getiriyor olabilir mi?

Kripto para dünyasında neler oluyor? Hızlı yükselişin ardında savaş mı var?

Kripto para piyasasının ve özellikle lider Bitcoin’in hızlı yükselişinin ardında Ukrayna-Rusya savaşı olduğu düşünülüyor. İşte detaylar…

Türk müteahhitler üçüncü pazarlara yöneliyor!

Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Johannes Wimmer, Avusturyalı ve Türk müteahhitlik firmalarının üçüncü pazarlarda ortaklık bağlamında Afrika, Orta Asya, Orta Doğu'da iyi iş birlikleri yapabileceklerine dikkat çekti. TMB Başkanı Erdal Eren de Türk müteahhitlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye, kripto paraya kapılarını kapattı mı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralarla ilgili tartışmalar bitmiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kripto paralarla ilgili olarak ‘Onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var’ sözleri yeni bir tartışma başlattı. Peki Türkiye, kripto paraya kapılarını kapattı mı?

Çimento fiyatlarındaki artış mücbir sebep sayılabilir mi?

Kakıcı-Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Av. Elvan Kakıcı Şimşek, inşaat sektöründeki girdi fiyatlarına isyan eden müteahhitlerle ilgili açıklama yaptı.

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gümüş tarafından kuruldu.

Letonya'daki konut projeleri Türk müteahhitlere emanet edilebilir!

DEİK Başkanı Nail Olpak, Letonya'da hayata geçecek olan konut projelerinde Türk müteahhitlerle iş birliği yapılabileceğini açıkladı. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yaparken depreme yakalandılar!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "Hayat Kurtarma Hareketi" adını verdiği kentsel yenilenme çalışmaları kapsamında ilçedeki müteahhitlerle toplantı yaparken, Ege Denizi Seferihisar açıklarında yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen depreme yakalandı.

Aydın’ın 17 ilçesine toplu konut müjdesi!

 AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'ın 17 ilçesinde TOKİ tarafından toplu konut inşa edileceğini açıkladı. 

Nipper, Ortadoğu'ya Türk müteahhitlerle açıldı!

4 milyar dolar cirosuyla dünyanın en büyük pompa şirketleri arasında yer alan Grundfos’un CEO’su Nipper, “Türkiye bizim için özel bir pazar. Ayrıca Türk müteahhitleriyle birlikte büyük pazara ulaşabiliyoruz” dedi.

Aydın Çine TOKİ projesi Bakanlık'tan onay aldı!

Aydın’ın ilçesi Çine’de tapu dağıtım törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Çinelilere müjde verdi. Savaş, Çine'de TOKİ projesinin Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu...

Mustafa Savaş müteahhitlerle buluştu Haberi

Mustafa Savaş müteahhitlerle buluştu

AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, Kuşadası'nda müteahhitlerle bir araya geldi. Savaş, inşaat piyasasının ve müteahhitlerin sorunlarını dinledi. Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörünün oluşturduğuna dikkat çeken Savaş, "İnşaat ve turizm sektörü bir bütün. Ülke ekonomisinin yarısını inşaat sektörü oluşturuyor. Kuşadası, turizmden iyi gelir elde edecek ki; elde edilen gelir inşaat sektöründe kullanılabilecek. Bunun için istikrar ve güven ortamı çok önemli" şeklinde konuştu. AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, toplantı sonrası Söke esnafını ziyaret etti. 


Aydın Hedef...