22 / 05 / 2024

Mustafa Serhat Öklü

Mustafa Serhat Öklü

MFA Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faik Göksu, Belkız Tanrıdağlı, Mustafa Serhat Öklü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Çiftçilere kara haber! Açıklanan fiyat hayal kırıklığı yarattı!

Çiftçiler, merakla beklenen pamuk alım fiyatlarının açıklanmasıyla hayal kırıklığına uğradı. Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, “Fiyatlar böyle devam ederse, çiftçi maliyetin altında satacak. Pamuk ekim alanları ciddi manada azalacak” şeklinde konuştu.

Uzman isimden beklenen İstanbul depremi açıklaması! Tek tek sıraladı: O ilçedeki binaların yüzde 84'ü büyük riskli! 

Jeofizik Yüksek Mühendisi Mustafa Serhat Durmuş, beklenen büyük İstanbul depremine dikkat çekti. İşte Durmuş'un o korkutan açıklamaları...

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

Geostatik Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Geostatik Zemin Mühendislik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ali Temel Özcan ve Mustafa Serhat Durmuş ortaklığında kuruldu.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Yetki belgeli emlak işletmeleri ile çalışın!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik ile ilgili açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “İşletmelerin taşınmaz ticaretiyle iştigal edilebilmesi için Ticaret İl Müdürlükleri tarafından verilen yetki belgesine sahip olmaları gerekiyor." dedi.

Mustafa Varank'tan Filyos Endüstri Bölgesi açıklaması!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Filyos Endüstri Bölgesi'ne ihalesiz şekilde 2 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Kısıklı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısıklı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Dilmaç ve Mustafa Polat ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi’deki villasını kiracısına sattı!

Mustafa Sandal, Çubuklu Vadi’de bulunan dört katlı villasını 4 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Sandal, 650 metrekare büyüklüğündeki villası kiracısına 3 milyon dolara sattı. 

Konut fiyatlarında faiz indirimi fırsatçılığı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Özelmacıklı, düşük faizli konut kredisi kampanyasının başlatılmasıyla müteahhitlerin daire fiyatlarını artırdığını belirtti. Özelmacıklı, "İstanbul, Ankara ve İzmir’de, 1. Elde yeni konutlarda 750 bin TL altında düşük bütçeli konut stokumuz sınırlı" dedi...

Mustafa Serhat Öklü Haberi

Mustafa Serhat Öklü

MFA Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Faik Göksu, Belkız Tanrıdağlı, Mustafa Serhat Öklü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


MFA Müteahhitlik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   İnşaat, mimarlık, mühendislik, taahhüt, müteahhitlik ve gayrimenkul işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak      Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık...