30 / 04 / 2024

Mustafa Seyidoğlu kimdir

Mustafa Seyidoğlu kimdir

FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Seyidoğlu Baklavaları’nın sahibi Mustafa Seyidoğlu da gözaltına alındı. Savcılık tarafından ünlü işadamının mal varlığına tedbir konuldu.

Mustafa Helvacıoğlu kimdir?

Adese Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Mustafa Helvacıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Helvacıoğlu'nun biyografisi...

Mustafa Seyidoğlu'nun mal varlığına tedbir konuldu!

FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Seyidoğlu Baklavaları’nın sahibi Mustafa Seyidoğlu da gözaltına alındı. Savcılık tarafından ünlü işadamının mal varlığına tedbir konuldu.

Mustafa Selmanpakoğlu kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Mustafa Selmanpakoğlu kimdir? Mustafa Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Selmanpakoğlu..

Mustafa Taviloğlu kimdir?

Mudo’nun kurucusu ve onursal başkanı Mustafa Taviloğlu, 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Taviloğlu kimdir? Mustafa Taviloğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir?

Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu kimdir? Mimar Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Fatmagül Aslaner Gegeoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatmagül Aslaner Gegeoğlu..

Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir?

Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu kimdir? Mimar Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurbin Paker Kahvecioğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Nurbin Paker Kahvecioğlu..

Esen Akyar Karoğlu kimdir?

Mimar Esen Akyar Karoğlu kimdir? Esen Akyar Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Esen Akyar Karoğlu, Zafer Karoğlu ile İglo Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Esen Akyar Karoğlu..

Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kocaeli Valiliğine atandı. Peki Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? İşte Kocaeli'nin Yeni Valisi..

Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Seyfullah Hacımüftüoğlu, 16 Eylül 2014 tarihinde 29121 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan Atama Kararı'na göre, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğine atandı. Peki, Seyfullah Hacımüftüoğlu kimdir?

Selim Cebiroğlu kimdir?

Selim Cebiroğlu, Merkez Valiliğinden 15/9/2014 tarihli karar ile Yalova Valiliğine atandı. Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu kimdir? İşte Yeni Yalova Valisi Selim Cebiroğlu 'nun biyografisi...

Mehlika Mıhoğlu kimdir?

Trio Mimarlık kurucularından olan Mehlika Mıhoğlu kimdir? Mehlika Mıhoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehlika Mıhoğlu, Trio Mimarklık'ı ne zaman kurdu? İşte Mehlika Mıhoğlu..

İrfan Aşcıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşcıoğlu kimdir? İrfan Aşcıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrfan Aşcıoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mustafa Seyidoğlu kimdir Haberi

Mustafa Seyidoğlu kimdir

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca, iş dünyasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında dün yeni bir gelişme daha yaşandı. Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Gökalp Kökçü tarafından, ifadelerine başvurulan cemaat abilerinin ifşası üzerine, FETÖ'ye finansal kaynak sağladığı tespit edilen Seyidoğlu Baklavaları'nın sahibi Mustafa Seyidoğlu gözaltına alındı.


GÜLLÜ İÇİN İTİRAZ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edilen TUSKON Başkan Yardımcısı Rana Tezcan Açıkgöz ve Nejat Güllü'nün de aralarında bulunduğu 38 şüphelinin serbest bırakılmasına da itiraz etti. Soruşturmayı yürüten savcılık, "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etmek" ve "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan hakimliğe sevk ettiği ancak adli kontrol şartıyla serbest kalan 38 şüpheli için hakimliğe itiraz dilekçesi...