03 / 05 / 2024

Mustafa Sezgin Mınak

Mustafa Sezgin Mınak

Elit Grup İnşaat Turizm Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Evren Kayabaş ve Mustafa Sezgin Mınak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Kiracıya karne geliyor! Ev sahibi kötü sürprizlerle karşılaşmayacak

Son dönemde kiracılarla ev sahipleri arasında yaşanan sorunlar adliyelerde dosyaları artırdı. İnteraktif Kredi Kurucu Ortağı Mustafa Gümüş, iki taraf arasında güven ilişkisini güçlendirmek için Kira Raporu hazırladıklarını belirterek bu raporun kiracı ve ev sahibine önemli katkısı olacağını söyledi.

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaşar, Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Sami Aktaş ortaklığında kuruldu.

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı meclis gündeminde!

27 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Mustafa Yaşar ortaklığında kuruldu.

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gümüş tarafından kuruldu.

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hayder M.F. Al-Obaıdı, Mohanad B.A. Al-Rubaye ve Mustafa S.M.S. Mohamed Salıh ortaklığında kuruldu.

Hrm İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hrm İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yalım tarafından kuruldu.

İlya Gayrimenkul İnşaat Turizm Makina Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlya Gayrimenkul İnşaat Turizm Makina Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Abed Alruhman Dyab, Mustafa H. M. Albash ve Şevket Aksu tarafından kuruldu.

İzmir'de Çocuk Dünyası Projesi durduruldu!

Mayıs 2018’de Bornova Belediyesi tarafından temeli atılan yaklaşık 3.5 milyon lira harcanan 12.8 milyonluk ‘Çocuk Dünyası’ projesi durduruldu. Bornova Belediyesi Başkanı Mustafa İduğ, “Müteahhit firma çekildi, yeniden ihaleye çıkacağız” diye konuştu...

Fikretoğlu İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Fikretoğlu İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa A.M. Mohammed tarafından kuruldu.

4 soruda müteahhite kat karşılığı verilen arsalarda vergisel durum!

Kurtuluş Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, müteahhite kat karşılığı verilen arsalarda vergisel durumu 4 soruda tüm detaylarıyla açıkladı. İşte 4 soruda müteahhite kat karşılığı verilen arsalarda vergisel durum...

Mustafa Sezgin Mınak Haberi

Mustafa Sezgin Mınak

Elit Grup İnşaat Turizm Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Evren Kayabaş ve Mustafa Sezgin Mınak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Bakırköy'de kuruldu.


Elit Grup İnşaat Turizm Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EĞİTİM ; Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her türlü özel, her seviyede anaokulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite, öğrenci yurtları, açabilir, işletebilir, işlettirebilir. Lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kursları açmak. Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek işlettirmek. Şirket yurt içinde sürücü belgesi vermek amacıyla sürücü kursları açabilir, işletebilir ve şubeler açabilir ve başka...