07 / 05 / 2024

Mustafa Sinan Melikoğlu

Mustafa Sinan Melikoğlu

Vien İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Onur Karagöz, Mustafa Sinan Melikoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu

Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nda kentsel dönüşüm acil yapılmalı!

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, Dulkadiroğlu ilçesinin en öncelikli projelerinden birinin Kentsel Dönüşüm olduğunun altını çizdi.

Melikgazi Aydınlıkevler'de kentsel dönüşüm müjdesi: 2 bloklu 160 daire için imzalar atılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Aydınlıkevler Mahallesi’nde yeni bir modelle 2 Blok 160 dairelik proje için ilk adımı attıklarını belirtti. İşte detaylar...

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Soykan Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Innature İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Innature İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Sarıçoğlu ve Recai Üçok ortaklığında kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğlu Metal Elektrik İnşaat Nakliyat Medikal Reklam Tekstil Limited Şirketi Sancaktepe’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile M.Mustafa Güvenoğlu tarafından kuruldu.

Sayem Elektrik İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayem Elektrik İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Süleymanoğlu tarafından kuruldu.

Yeke Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeke Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Sinan Kahyaoğlu tarafından kuruldu.

Mustafa Sinan Melikoğlu Haberi

Mustafa Sinan Melikoğlu

Vien İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Onur Karagöz, Mustafa Sinan Melikoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 17 Nisan'da kuruldu. Vien İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü resmi özel gerçek ve tüzel kişilere ait inşaat ve hafriyat işleri ile taahhüt işlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Vien İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Erenköy Mahallesi, Bağdat Caddesi, No:322,...