07 / 07 / 2024

Mustafa Taflan ilan

Mustafa Taflan ilan

İşadamı Mustafa Taflan, Sabah gazetesinin arka sayfasına tam sayfa ilan vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan projesini anlatmak için randevu istedi. Bir inşaat firması sahibi olan Mustafa Taflan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neden görüşmek istedi?

Konut satış ve kiralama ilan platformu sil baştan değişiyor: Elektronik İlan Doğrulama Sistemi kuruluyor!

Konut satış ve kiralama ilan platformunda yeni sistem geliyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 1 Kasım itibariyle girilen ilanlar için Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) kuruluyor'' dedi.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mustafa Geçek vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin eski Genel Müdür Yardımcısı, Elektrik Mühendisi Mustafa Geçek vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınladı.

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yüksek Mimar Mustafa Selami Dıraman vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Mustafa Selami Dıraman vefat etti. Dıraman'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Hatay'daki lav tüpü mağarası jeopark ilan edilecek!

Hassa Kaymakamı Mustafa Pala, ilçede keşfedilen Türkiye'nin ilk lav tüpü mağarasının jeopark ilan edilmesi için UNESCO'ya başvuracaklarını söyledi.

Mustafa Taflan kimdir?

İki yıl önce kendine ait bir inşaat şirketi kurdu ve halen çeşitli inşaat projelerinde devam eden Mustafa Taflan kimdir? Mustafa Taflan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Taflan...

Mustafa Taflan'ın Cumhurbaşkanı'na sunacağı proje ne?

İşadamı Mustafa Taflan, Sabah gazetesinin arka sayfasına tam sayfa ilan vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan projesini anlatmak için randevu istedi. Bir inşaat firması sahibi olan Mustafa Taflan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neden görüşmek istedi?

Mustafa Buluş kimdir?

03 Aralık 2013 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından TBMM’deki parti grup toplantısında Iğdır Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen AK Parti Iğdır İl Başkanı Mustafa Buluş kimdir?

Mustafa Büyük satılık olan tarihi konağı restore ettirecek!

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, tarihi bir konağın üzerinde sahibinden satılık ilanını görünce, konağın satın alınması talimatını verdi...

Beykoz Konakları'nın acı günü: Mustafa Küçük vefat etti!

Beykoz Konakları Yöneticiliği, vefat eden Yeminli Mali Müşavirleri Mustafa Küçük için başsağlığı ilanı yayınladı

Ağaoğlu, Atatürk'ü böyle andı: Sözle değil eserlerle! Ağaoğlu'nun ilanına Ali Atıf Bir'den tam not!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve EA İnşaat, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün ölümünün 73 yıl dönümünde Ulu Önder'i verdiği ilanla andı. Ağaoğlu'nun basın ilanı, reklam uzmanı Ali Atıf Bir'den tam not aldı

Bayındırlık Eski Bakanı Mustafa Demir'in acı günü!

Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Mustafa Demir, kardeşi Hüseyin Demir'i kaybetti. 45 yaşında hayatını kaybeden kardeş Hüseyin Demir 3 yıldır kanser tedavisi görüyordu

Mustafa Taflan ilan Haberi

Mustafa Taflan ilan

İşadamı Mustafa Taflan, Sabah gazetesinin arka sayfasına tam sayfa ilan vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu istedi. Peki Mustafa Taflan kimdir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile neden görüşmek istedi?


Taflan'ın Sabah'a verdiği ilanda "Sayın 12. Cumhurbaşkanım, bir projem var 12 dakikanızı ayırır mısınız?" ifadeleri yer aldı. Taflan'ın bu ilanı neden verdiği bilinmezken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cevap verip vermeyeceği merak konusu oldu. 


MUSTAFA TAFLAN KİMDİR?

Mustafa Taflan internet sitesinden kendi ile ilgili şu bilgilere yer veriyor.


Aslen Trabzon'lu bir ailenin ilk evladıdır. Çok uluslu şirketlerde Marketing / Satış Pazarlama departmanlarında görev almış satış uzmanı iken idealleri doğrultusunda yaklaşık iki yıl önce kendine ait bir inşaat şirketi kurdu ve halen çeşitli inşaat projelerinde devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır. 


CUMHURBAŞKANI İLE NE GÖRÜŞECEK?

Mustafa Taflan...