28 / 04 / 2024

mustafa tuna sincan projeleri

mustafa tuna sincan projeleri

Sincan merkez, Eskişehir yoluna bağlanıyor. 50 metrelik bir bulvarın durumu yerinden inceleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Eskişehir yolunu Sincan’ımıza bağlayarak Sincan merkezine daha hızlı gelişmesini sağlayacağız” dedi...

TOKİ Başkanı Mustafa Tuna mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın TOKİ Başkanı olacağını iddia etti...

Bilkent Şehir Hastanesi için 29 köprü ve kavşak yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Aralık ayında açılması planlanan Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.Tuna, bağlantılarla birlikte 29 köprü ve kavşağın etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Mustafa Tuna'dan flaş Kanal Ankara açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Kanal Ankara projesinin detaylarını paylaştı. Başkan Tuna, Kanal Ankara projesinin tüm çalışmalarının tamamladığını söyledi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

Saraçoğlu Projesi Kızılay'ın çehresini değiştirecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 6 Kasım 2017'de oturan Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara projeleriyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Müteahhitler hafriyatta indirim bekliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasının ardından müteahhitlerde hafriyat ücretinde indirim talep etti.

Mustafa Tuna: Ankara’da raylı sistemler yaygınlaştırılmalı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçirelecek yatırımlar ve projelerle ilgili konuştu. Tuna, Ankara’da raylı sistemlerin yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Mustafa Tuna: Kimseyi hırsızlıkla suçlamadım!

Ankara Büyükşehir Başkanı Tuna hafriyat gelirleri konusunda kendisine tepki gösteren Melih Gökçek’e yanıt verdi...

Ankara'da hafriyat geliri polemiği!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışması sosyal medyadan devam etti.

Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro yapılacağının müjdesini verdi.

mustafa tuna sincan projeleri Haberi

mustafa tuna sincan projeleri


Sincan merkez, Eskişehir yoluna bağlanıyor. 50 metrelik bir bulvarın durumu yerinden inceleyen Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Eskişehir yolunu Sincan’ımıza bağlayarak Sincan merkezine daha hızlı gelişmesini sağlayacağız” dedi.


Başkan Tuna, Sincan merkezini Eskişehir yoluna bağlayacak olan 50 metrelik bulvarın yol çalışmalarını yerinde inceledi. Eskişehir yolu ile Sincan merkezi birbirine bağlayarak Sincan’ın gelişimini hızlandırmayı amaçlayan Başkan Tuna, yol çalışmalarındaki son durum hakkında bilgi aldı. İşçilerle sohbet eden Başkan Tuna, “Gündelik işlerle zaman kaybetmek yerine Sincan’ımızın geleceğine yatırım yapıyoruz.” dedi. Vatan Caddesi ile Eskişehir Yolunu birbirine bağlayacak bulvar çalışması vatandaş tarafından da büyük takdir topluyor. Sincanlıların hayal olarak nitelendirdiği bulvar yakında Sincanlıların hizmetine açılacak" dedi.


Bulvarın Sincan’a çok büyük değer katacağını belirten Başkan Tuna, “Sincan’ımız hızla gelişiyor ve büyüyor. Bu büyümeye...