05 / 05 / 2024

Mustafa Tuna sincan

Mustafa Tuna sincan

Kentsel yenilemeden yeni küçük sanayi sitesine kadar pek çok projenin başlaması için gayret edileceğini belrrten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 2015 yılının Sincan'ın yılı olacağını söyledi.

Mustafa Tuna: Emlak simsarlarına geçit vermeyeceğiz!

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, TOKİ işbirliği ile bölgede hayata geçirmeye çalıştıkları Ulubatlı Hasan ve Sarayak mahallelerindeki kentsel yenileme projesini, bazı emlakçıların provoke etmeye çalıştığını söyledi.

Mustafa Tuna kimdir?

Ankara Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna kimdir? Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ankara Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın biyografisi...

TOKİ Başkanı Mustafa Tuna mı olacak?

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın TOKİ Başkanı olacağını iddia etti...

Bilkent Şehir Hastanesi için 29 köprü ve kavşak yapılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Aralık ayında açılması planlanan Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.Tuna, bağlantılarla birlikte 29 köprü ve kavşağın etap etap tamamlanacağını açıkladı.

Mustafa Tuna'dan flaş Kanal Ankara açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Kanal Ankara projesinin detaylarını paylaştı. Başkan Tuna, Kanal Ankara projesinin tüm çalışmalarının tamamladığını söyledi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

Saraçoğlu Projesi Kızılay'ın çehresini değiştirecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 6 Kasım 2017'de oturan Doç. Dr. Mustafa Tuna, Ankara projeleriyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Yeni Ulus Meydanı'nda sondaj çalışmaları başladı!

Ankaralıların ilk defa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan duyduğu ve öncelikli projeler arasında bulunan “Yeni Ulus Meydanı Projesi” için sondaj çalışmaları başladı.

Müteahhitler hafriyatta indirim bekliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasının ardından müteahhitlerde hafriyat ücretinde indirim talep etti.

Mustafa Tuna: Ankara’da raylı sistemler yaygınlaştırılmalı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, bölgede hayata geçirelecek yatırımlar ve projelerle ilgili konuştu. Tuna, Ankara’da raylı sistemlerin yaygınlaştırılması gerektiğini vurguladı.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Mustafa Tuna: Kimseyi hırsızlıkla suçlamadım!

Ankara Büyükşehir Başkanı Tuna hafriyat gelirleri konusunda kendisine tepki gösteren Melih Gökçek’e yanıt verdi...

Ankara'da hafriyat geliri polemiği!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışması sosyal medyadan devam etti.

Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna Ankara'ya iki yeni Ankaray ve metro yapılacağının müjdesini verdi.

Mustafa Tuna sincan Haberi

Mustafa Tuna sincan

2015 yılında da Ankara'nın parlayan yıldızı olmaya devam edecek. Bağlantı yollarından Yenikent banliyösüne, kentsel yenilemeden yeni küçük sanayi sitesine kadar pek çok projenin başlaması için gayret edileceğini belrrten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 2015 yılının Sincan'ın yılı olacağını söyledi. 2014 yerel seçimlerinin ise Sincan'ın gelişimindeki istikrarın devamı için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Tuna, vatandaşın güveni ve inancına layık olmak için 2015 yılında da durma-dan çalışacaklarını vurguladı. 


Göreve geldiği günden bu yana 500 bin vatandaşın emanetine sahip çıkmak için çalışan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan'ın gelişimi için pek çok projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Her yılı dolu dolu geçiren sadece Sincan'ın değil Ankara'nın ufkunu açacak projelerin hayata geçmesini vesile olan Başkan Tuna, 2015 yılının da...