02 / 05 / 2024

Mustafa Yalçın kimdir

Mustafa Yalçın kimdir

Nuh Çimento Sanayi A.Ş., Mustafa YALÇIN ile Hasan SEZER'in Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte üyelerin özgeçmişleri...

Mustafa Yalçın, Kayseri'de 2B arazileri hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Yalçın, Kayseri'ye gelerek Defterdarlığı ziyaret etti. Mustafa Yalçın 2/B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş araziler için tanınan ek süre ile ilgili olarak bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Mustafa Latif Topbaş Kimdir?

Mustafa Latif Topbaş kimdir? Mustafa Latif Topbaş’ın mesleği nedir? Mustafa Latif Topbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Mustafa Selmanpakoğlu kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Mustafa Selmanpakoğlu kimdir? Mustafa Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Selmanpakoğlu..

Mustafa Selçuk kimdir?

Mimar Mustafa Selçuk kimdir? Mimar Mustafa Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Mustafa Selçuk, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Selçuk...

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Mustafa Gür kimdir?

Mustafa Gür, FG Wilson Türkiye’ye Satın Alma ve Lojistik Müdürü olarak atandı. Peki, Mustafa Gür kimdir? Mustafa Gür, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Gür...

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Mustafa Başak kimdir?

Harita Mühendisi Mustafa Başak, Chick Outlet Shoping Village Projesi ile Alanya'nın doğu Akdeniz'in cazibe merkezi olacağını söyledi. Peki, Harita Mühendisi Mustafa Başak kimdir? İşte Mustafa Başak...

Mustafa Şefik Tüzün kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Votorantim Çimento San ve Tic A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su ve TÇMB Başkan Vekili olarak seçilen Mustafa Şefik Tüzün kimdir?

Mustafa Yalçın kimdir Haberi

Mustafa Yalçın kimdir

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimizin 25.02.2015 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında; 28.03.2015 tarihinde yapılacak 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında;  Kurumsal Yönetim Komitesi tarafından uygun görülen Sn. Mustafa YALÇIN ile Sn. Hasan SEZER'in Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verilmiştir. Adayların Özgeçmişleri ve Bağımsızlık Beyanları ekte yer almaktadır."



 -- Mustafa YALÇIN kimdir? tıklayın



-- Hasan SEZER kimdir?