05 / 07 / 2024

Mustafa Yıldıran

Mustafa Yıldıran

Üç kardeşin, mütevazi bir dükkanda temelini attıkları ve bugün 48 mağazaya ulaşan Civil bir yandan Gebze’de yeni bir fabrika yatırımına soyunurken, bir yandan da halka arz hazırlığı yapıyor.

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi Güngören'de Ali Yıldıran, Ahmet Burak Yıldıran ve Mustafa Yıldıran ortaklığında kuruldu.

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Yıldırım Güngör: Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı!

İran'da meydana gelen depremin Van'da hissedilmesi ve Gelenler köyünde 40 evin yıkılması sonrası uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Afet uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Güngör depreme dair yaptığı açıklamada, "Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı, artçılarda yıkılabilir." dedi...

Çrg İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çrg İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yıldıran tarafından kuruldu.

Burçin Yıldıran Sezen, Aşçıoğlu'nun İş Geliştirme Direktörü oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nda İş Geliştirme Direktörlüğü’ne Burçin Yıldıran Sezen getirildi. Sezen’in kariyerinde yerli ve yabancı firmalarda yöneticilik deneyimleri yer alıyor.

Yıldırım Davutkadı Mahalle Konağı tamamlandı!

İlçedeki her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Davutkadı Mahallesi’ndeki yeni mahalle konağının yapımını tamamladı.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'nda 3. etap çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğu batı aksında önemli bir geçiş noktası olacak olan Bekir Yıldız Bulvarı'nda üçüncü etaba başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Yıldırım Belediyesi, Cumalıkızık’a sahip çıkıyor!

Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk izlerini bünyesinde barındıran tarihi değerleri ayağa kaldırmaya devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, restorasyon çalışmalarıyla Yıldırım’ın dünyaya açılan penceresi Cumalıkızık’a sahip çıktıklarını ifade etti.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde İlk Baretim etkinliği düzenlendi!

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat ve Mimarlık fakültelerini kazanarak kayıt yaptıran öğrenciler, eğitim hayatlarına ilk baretlerini takarak başladı.

Frank Sinatra'nın Kalifornia'daki villası 5 yıldır alıcı bekliyor!

ABD tarihinin en tanınmış müzisyenlerinden Frank Sinatra'nın 29 yılını geçirdiği lüks villa, sakin konumu ve ABD Başkanı John F. Kennedy'nin de aralarında bulunduğu şöhretleri barındıran geçmişine rağmen 5 yıldır alıcı bekliyor.

Başbakan Yıldırım'dan Şehit Mustafa Eser'in ailesine hediye ev!

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Mustafa Eser'in İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan ailesine, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla ev hediye edildi.

Türkiye'de 5 yıldızlı otel sayısı artıyor!

Bu yılın ilk çeyreği itibarıyla yılda yüzde 7 artarak 950 bine Türkiye'de 5 yıldızlı tesis sayısı 563'e yükseldi. 5 yıldızlı otellerin sayısını artıran şehirlerin başında Antalya geliyor.

Mustafa Yıldıran Haberi

Mustafa Yıldıran

Üç kardeşin, kendileri gibi mütevazi bir dükkanda temelini attıkları Civil artık kabına sığmıyor. 19 yılda ortalama büyüklüğü bin metrekare olan 48 mağazaya ulaşarak Türkiye’nin en büyük ‘anne, bebek, çocuk’ (abç) ürünleri satan perakendeci haline gelen Civil bir yandan Gebze’de yeni bir fabrika yatırımına soyunurken, bir yandan da halka arz için hazırlık yapıyor. Bekir Yıldıran’ın kurucu başkan, Ali Yıldıran’ın onursal başkan, Mustafa Yıldıran’ın da yönetim kurulu başkanı olduğu Civil, 70 mağazaya ulaşınca da yurtdışına açılmayı planlıyor. Mustafa Yıldıran’la 1997’de İstanbul-Kartal’da 58 metrekarelik bir mağazada temeli atılan ‘Civil Çocuk Dünyası’nı ve hedeflerini konuştuk.


- Civil nasıl doğdu?


Aslen Artvinliyiz. Babam 1960’larda İstanbul’a gelerek önce Gültepe Endüstri Meslek Lisesi’nde kantincilik ardından marketçilik yapmış. Ben ise 1975 doğumluyum. Bu işe lise sonrası abimin desteğiyle bu...