26 / 07 / 2024

mustafakemalpaşa şeyh müftü cami

mustafakemalpaşa şeyh müftü cami

Bursa'nın :Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan tarihi Şeyh Müftü Camii'nde 1 buçuk yıldır devam eden restorasyon çalışmaları tamamlandı...

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi 1 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bursa Mustafakemalpaşa'da 683 yeni konut inşa edecek.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Konya İl Müftülüğü'nden İdlibli ailelere konut yardımı!

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi'nden 30.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı mülkiyeti belediyeye ait olan Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesi, Atariye ve Kavaklı mahallelerinde yer alan arsaları 30 milyon 733 bin 745 TL'ye satıyor...

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2020 başvuru şartları ve fiyatları!

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2020 başvuru şartları ve fiyatları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Müftülükten Balıkesir'deki Allah yazılı blok açıklaması!

Balıkesir’de drone ile çekim yapılırken Allah yazılı olduğu iddia edilen blok için il Müftüsü Ramazan Topcan'dan açıklama geldi.

Giresun'da Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi'nin temeli atıldı! 

Giresun 'da inşa edilecek olan Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine İl Müftüsü Muhittin Oral ve Giresun halkı katıldı. Cami, eski cami binasının yıkılmasıyla inşa edilecek.

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Çukurova İnşaat'ın acı günü! Fatma Müftüoğlu vafat etti!

Çukurova İnşaat Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Zafer Müftüoğlu'nun annesi Av. Fatma Müftüoğlu vafat etti. Çukurova İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Küçükçekmece İlçe Müftülüğü İmam Buhari Külliyesi açıldı!

Küçükçekmece İlçe Müftülüğü İmam Buhari Külliyesi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla hizmete açıldı.

mustafakemalpaşa şeyh müftü cami Haberi

mustafakemalpaşa şeyh müftü cami
Bursa'nın :Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan tarihi Şeyh Müftü Camii'nde 1 buçuk yıldır devam eden restorasyon çalışmaları tamamlandı. Camii 5 Ocak'ta ibadete açılacak. 1895 yılında yapılan cami, Mustafakemalpaşa'nın en güzide camilerinden biri olarak...