05 / 05 / 2024

Musul Hema Kado Camisi nerede

Musul Hema Kado Camisi nerede

Terör örgütü IŞİD ' in Irak'ın Musul kentinde Osmanlı döneminden kalma tarihi Hema Kado Camis i 'ni havaya uçurduğu kaydedildi.

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Hillgarden216'da yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla!

Hema İnşaat tarafından Çengelköy Bahçelievler Mahallesi'nde yükselen Hillgarden216'da yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Evren Alyurt, Ali İşbilir ve Hüseyin Zengin ortaklığında kuruldu.

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ali Evren    Alyurt, Ali İşbilir ve Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hema Mimarlık İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sefa Alagöz tarafından kuruldu.

Ym Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Musul tarafından kuruldu.

Hema Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Hema Proje Danışmanlık Limited Şirketi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile Halil Emrah Avcı tarafından kuruldu.

Musul Telafer'de DEAŞ'ın tahrip ettiği yüzlerce ev onarılmayı bekliyor!

Türkmenlerin yoğunlukta yaşamını sürdürdüğünü Irak'ın Musul kentine bağlı Telafer'de terör örgütü DEAŞ'ın saldırılarında hasar gören 650 ev onarılmayı bekliyor.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Musul'un yeniden imarı için 7 milyar dolara ihtiyaç var!

Yaklaşık 3 yıl önce terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan Irak'ın Musul şehrinin yeniden imara açılması için 7 milyar dolara ihtiyaç olduğu kaydedildi.

Musul'da son bir yılda 465 imar projesi hayata geçirildi!

DEAŞ'ın saldırıları ve sonrasında yaşanan çatışmalar nedeniyle büyük zarar gören Irak'ın Musul kentinde, son bir yılda 465 imar ve kalkınma projesi hayata geçilirdi.

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Şengezer ve Murat Acat ortaklığında kuruldu.

Musul ve Türkiye arasında demiryolu inşa edilecek!

Irak'ın kuzeyindeki Musul vilayetinden Türkiye sınırına kadar modern bir demiryolu yapılacağı bildirildi.

Musul Hema Kado Camisi nerede Haberi

Musul Hema Kado Camisi nerede

Terör örgütü IŞİD'in Irak'ın Musul kentinde Osmanlı döneminden kalma tarihi Hema Kado Camisi'ni havaya uçurduğu kaydedildi.


KDP Musul Sorumlusu Sait Memozini, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Musul'un batısına düşen ve Osmanlı döneminde yaptırılan cami, dün akşam IŞİD militanları tarafından patlayıcı madde ile havaya uçuruldu. Bu caminin içerisinde kime ait olduğunu bilmediğimiz bir türbe vardı. Musul halkı, her perşembe ve cuma günleri bu türbeyi ziyaret ederdi. Bu durumdan rahatsız olan teröristler, camiyi havaya uçurdu" dedi. 


Daha önce binlerce yıllık sanat eserlerinin bulunduğu Musul Müzesi'ne saldırarak, heykelleri balyozlarla parçalayan IŞİD militanları, Musul Kütüphanesi'nde tarihi kıymeti yüksek kitapları da yakmıştı. IŞİD, Irak ordusunun çekilmesi üzerine ülkenin ikinci büyük ili Musul'u 10 Haziran 2014'te kontrolüne...