19 / 05 / 2024

mut ermenek karayolu ne zaman bitecek

mut ermenek karayolu ne zaman bitecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Mut-Ermenek karayolunun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, yolun Sertavul Geçidi'nden itibaren olan kesiminin Mut'a kadar yüksek kalitede sıcak karışım yol haline getirileceğini söyledi...

Bodrum-Milas Karayolu icralık oldu!

Bodrum-Milas Karayolu'nun Meşelik mevkisinde yer alan ve üzerinden karayolunun geçtiği arazinin bin 439 metrekarelik kısmı, tutanakla mülk sahibine teslim edildi

Ermenek Kop imar uygulaması başladı!

Çevre ve Şehirçilik Bakanlığı tarafından Konya Ovası Projesi kapsamındaki illerden Karaman Ermenek İlçesi'nde örnek imar uygulaması projesi başlattı.

Emet-Tavşanlı Karayolu’nun çalışmaları sürüyor!

Dünyadaki en büyük bor rezervinin bulunduğu Emet ilçesi ile, Tavşanlı ilçesi arasındaki, Emet-Tavşanlı Karayolu’nun yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Devlet ormanlarındaki karayolu binaları bedelsiz devredilecek!

Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlan kanun ile birlikte Orman Kanununa geçici madde eklenerek, devlet ormanlarındaki karayolu binaları Karayolları Müdürlüğüne bedelsiz devredilebileceği kararı alındı.

TOKİ Karaman Ermenek Konutları'nda teslimler başlıyor!

Karaman Ermenek'te tamamlanan TOKİ konutları Ağustos ayı ortalarından itibaren hak sahiplerine teslim edileceği bildirildi.

Zonguldak Ereğli-Devrek Karayolu 2018'de tamam!

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M.Fatih Çakır, Ereğli-Devrek Karayolu’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, yolun tamamının 2018 yılı sonuna kadar biteceğini söyledi.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi 700 günde bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı planlanan Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi’nin ihale süreci bu ay içinde başlıyor. Tünelin, yer tesliminden sonra 700 günde tamamlanması planlanıyor.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın “ustalık eserim” diye nitelendirdiği Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit Projesi yarın ihaleye çıkıyor. 6 metro hattının ihaleleri de 2 ay içinde yapılacak.

Haliç-Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit ihalesi 11 Temmuz'da!

Haliç – Unkapanı Karayolu Tüneli Tüp Geçit İnşaatı ihalesi 11 Temmuz Pazartesi günü saat 10:00 'da gerçekleşecek.

TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son!

Toplam 46 adet konutun kurasız şekilde satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 64 bin 463 TL'den başlıyor. TOKİ Karaman Ermenek başvuru işlemleri için bugün son gün.

Karaman Ermenek TOKİ ev fiyatları!

Karaman Ermenek TOKİ ev fiyatları 64 bin 463 TL'den başlıyor ve yükseliyor. Taksitlerin 236 liradan başlangıç gösterdiği projede 240 aya varan ödemeler sağlanıyor.

TOKİ Karaman Ermenek başvuru 2016!

TOKİ Karaman Ermenek başvuru 2016 dönemi başladı ve 30 Haziran gününde sona eriyor. Projedeki ev fiyatları 64 bin 463 TL'den başlıyor.

İspanyol Modeli Karayolu trafiği rahatlatacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, içinden çıkılmaz bir hal alan İstanbul trafiğine çözüm olarak yeniden karayolu yapmayı planlıyor. ŞPO Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Kargül, ‘İspanyol modeli’ olarak ifade edilen projeyi değerlendirdi.

mut ermenek karayolu ne zaman bitecek Haberi

mut ermenek karayolu ne zaman bitecek


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Halkımız bu ülkeyi seviyor, ülkenin büyümesini, güçlenmesini istiyor. Bizim hiçbir kuşkumuz yok. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğiniz o güçlü destekle, Türkiye büyümeye ve gelişmeye devam edecek" dedi.


Elvan, Mut-Ermenek karayolunun temel atma töreninde yaptığı konuşmada, yolun Sertavul Geçidi'nden itibaren olan kesiminin Mut'a kadar yüksek kalitede sıcak karışım yol haline getirileceğini söyledi.


Vatandaşların sıcak karışım yola bu yıl itibariyle kavuşacağını ifade eden Elvan, "Sertavul Geçidi'nde bir viyadük, bir de tünel çalışmamız var. Bununla ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlanır tamamlanmaz bunların da ihalesine çıkacağız ve çok kolay bir şekilde Konya'dan, Karaman'dan gelen vatandaşlarımız Mut'a, Silifke'ye, Mersin'e ulaşma imkanına kavuşacak" diye konuştu.


Önemli projelerden birinin de Mut'u Silifke'ye bağlayan yol olduğunu anlatan Elvan, bu yolla ilgili...