06 / 05 / 2024

Müteahhit Kemal Aydın kentsel dönüşüm

Müteahhit Kemal Aydın kentsel dönüşüm

Körfez' de Ağadere ve Tuğrul Caddesi'nde yer alan eski ve görüntüyü bozan binalarla ilgili yapılan yenileme çalışmalarına, ilçenin tanınmış müteahhitlerinden Kemal Aydın da katkıda bulundu.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Kentsel dönüşüm müteahhit avantajları!

Miladını dolduran veya riskli yapı olarak ilan edilen binalar kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Peki kentsel dönüşüm müteahhit avantajları neler? Müteahhit kentsel dönüşümden ne kazanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Aydın Milli Emlak'tan 11.7 milyon TL'ye satılık 35 gayrimenkul!

Aydın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesinde yer alan 35 gayrimenkul 11 milyon 716 bin 550 TL'ye satıyor...

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Aydın ve Muğla'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 6 milyon 322 bin 867 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi sağlıklı kentleşme için protokol imzaladı.

Gayrimenkul sektöründeki müteahhit sayısı azalmalı!

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün gelecek hedeflerine ulaşması için müteahhit sayısının azalması gerektiğine dikkati çekerek,

Aydın'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü 6 milyon 330 bin 67 TL bedelle yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Muğla ve Aydın'da 9.2 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla ve Aydın'da yer alan gayrimenkuller için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Aydın Vakıflar'dan 21.6 milyon TL'ye yapım karşılığı 4 kiralık arsa! 

Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından; Muğla İli, Milas İlçesi, Güllük Mahallesi ve Aydın İli, Efeler İlçesi, Işıklı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 21 milyon 692 bim 844,790 TL bedel ile kiraya verilecek. 

Müteahhit Turgut Yalçın'ın kimliğini çalıp dolandırdılar!

Kimlik fotokopisi dolandırıcıların eline geçen Antalyalı müteahhit ve inşaat mühendisi Turgut Yalçın’ın hayatı kabusa döndü. Yalçın’a ait kimlik fotokopisi ile GSM hatları çıkartılıp internet üzerinden köpek satışı ve birçok ürün pazarlandı.

Müteahhit Kemal Aydın kentsel dönüşüm Haberi

Müteahhit Kemal Aydın kentsel dönüşüm

Körfez'in tanınmış müteahhitlerinden Kemal Aydın, Ağadere ve Tuğrul Caddesi üzerinde aldığı eski evleri yıkarak, kentsel dönüşüme katkı sunuyor. Kemal Aydın, satın aldığı bu eski evleri de yıkarak yerine yeni binalar yapacak ve kentsel dönüşüme katkıda bulunacak. 


Körfez'de Ağadere ve Tuğrul Caddesi'nde yer alan eski ve görüntüyü bozan binalarla ilgili yapılan yenileme çalışmalarına, ilçenin tanınmış müteahhitlerinden Kemal Aydın da katkıda bulundu. Ağadere'nin arkasında yer alan eski binaları satın alan Aydın, aynı alana yeni ve modern iş merkezleri yapmak için kolları sıvadı. Kemal Aydın, caddenin daha işlek olması için de ön cephenin yanı sıra dere yatağı cephesinde yer alan yolların yapılmasıyla dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 


MODERN BİNALAR 


Ağadere Caddesi'nde bin metrekarelik bir alan üzerinde iş yeri ve konut inşaatına başlayan Kemal Aydın, ilçeye 11...