25 / 05 / 2024

müteahhitler kurulu

müteahhitler kurulu

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin SAZAK ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyet 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü Libya’da çeşitli Bakanlarla görüşmelerde bulundu

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden son dakika açıklaması: Afet odaklı kentsel dönüşüm acil ihtiyaç!

Türk inşaat sektörünün en köklü sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), kentsel dönüşüm sürecinin,  afet odaklı ele alınarak acilen tamamlanması gerektiğini söyledi.

Erdal Eren Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı oldu!

Türkiye’nin en köklü sivil toplum örgütleri arasında yer alan Türkiye Müteahhitler Birliği 33’üncü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel kurulda yönetim kurulu seçimlerini yapan Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı 2004- 2011 yıllarında da aynı görevi üstlenen Erdal Eren oldu.

Türk müteahhitler 128 ülkede 10 bini aşkın proje üstlendi!

TMB Başkan Vekili ve Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, "Türk müteahhitler 128 ülkede üstlendiği 10 binin üzerinde proje ile bugüne kadar yaklaşık 420 milyar dolarlık hacim yarattı" dedi.

Türk müteahhitler uluslararası kuruluşlarda da söz sahibi!

TMB’nin de aralarında bulunduğu ve 15 Avrupa ülkesi müteahhitler birliğinin üyesi olduğu Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği (EIC) ile işbirliğiyle gerçekleştirilen foruma, 15 ülkeden 80’in üzerinde müteahhitlik firması temsilcisi katıldı...

Türk müteahhitler zor inşaat işleri için bilgiye dayalı çözümler sunabilir!

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Thilo Pahl, koronavirüsün ekonomik etkileri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pahl,” Afrika'daki hızlı kentleşme acil konut, altyapı ve elektrik ihtiyacını gerektiriyor. Bu bağlamda, Türk müteahhitler ve enerji şirke

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

Türkiye Müteahhitler Birliği ile işbirliğimiz artarak sürecek!

Türkiye’nin köklü kurumlarından Türkiye Müteahhitler Birliği, 67. Kuruluş Yıldönümü’nü bir resepsiyonla kutladı.

Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor!

Avrupalı Uluslararası Müteahhitler Birliği Genel Kurulu, 4-6 Ekim’de İzmir’de düzenlendi. Toplantıda konuşan Türk Yapı Malzemeleri Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar, ''Türk müteahhitler dünyanın birçok yerinde proje yapıyor'' dedi.

Türk müteahhitler dünyada söz sahibi!

Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği 2018 yılı Sonbahar Konferansı ve Genel Kurulu toplandı. Toplantıda konuşan Mithat Yenigün, Türk ve Avrupalı müteahhitlerin üstlendikleri iş toplamının 230 milyar dolar olduğunu söyledi.

Türkiye Müteahhitler Birliği 66'ncı yılını kutladı!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin kuruluşunun 66'ncı yılını kutladı. TMB Başkanı Yenigün, "Bugün Türk inşaat sektörünün dünyada ulaşmış olduğu konum hepimiz için gurur vericidir" dedi. 

Müteahhitler yurtdışında 10 yıllık büyüme ivmesini kaybetti!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde son 10 yılda kazanılan hızlı büyüme ivmesinin 2016 yılında kaybedildiğini belirtti. Varlık Fonu'nun kuruluşuyla altyapı yatırımları ve inşaat sektörü için olumlu bir etki yaratabileceği düşünülüyor.

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 15 Temmuz çağrısına yanıt!

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından, hemen harekete geçen ve üye olduğu uluslararası kuruluşlar ve yabancı misyon temsilciliklerine mektup gönderen ve destek çağrısında bulunan Türkiye Müteahhitler Birliği’ne en üst düzeyde cevap geldi.

müteahhitler kurulu Haberi

müteahhitler kurulu


Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı ve beraberindeki heyet, Libya Planlama Bakanı İsa EL-TUWAIJRI, Ekonomi Bakanı Ahmet AL-KOSHLİ ve Maliye Bakanı Hassan ZEGLAM tarafından kabul edildi.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Emin SAZAK, Başkan Vekili Edip YENİGÜN, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşen TELEMEZ, Selim BORA, Burak TALU ve Genel Sekreter Haluk BÜYÜKBAŞ’tan oluşan TMB heyeti 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü Libya’da Planlama Bakanı İsa EL-TUWAIJRI, Ekonomi Bakanı Ahmet AL-KOSHLİ ve Maliye Bakanı Hassan ZEGLAM ile görüşmelerde bulundu.


TMB Başkanı Emin SAZAK, “Türk müteahhitleri olarak Libya’daki işlerimizin başına dönme arzumuzu birinci ağızdan Libyalı Bakanlara sunma fırsatı bulduk” dedi. 


Başkan Emin SAZAK, son dönemde çeşitli platformlarda yapılan görüşmelerden sonra Libya’daki mevcut durumu bir kez de kendi gözleriyle görmek, tekrar Libya’nın yeni dönem projelerinde yer almak istediklerini güçlü bir...