29 / 04 / 2024

müteahhitlik kanunu

müteahhitlik kanunu

KAYİMDER Başkanı Abdülkadir Kömürcü, İnşaat camiasının itibara kavuşması için Müteahhitlik kanununun bir an önce çıkarılması gerektiğini söyledi.

Hamza Can: Müteahhitlik mesleği disipline kavuşturulmalı!

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Hamza Can, "Deprem gibi yıkıcı bir afetin acı sonuçları ile karşılaşmak istemiyorsak, herkes üzerine düşeni eksiksiz olarak yapması gerekiyor. Deprem gerçeğini unutursak geleceğimizi yok ederiz" dedi.

Müteahhitlik Hizmet Kanunu bir an önce çıkartılmalı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, '' Müteahhitlik Hizmet Kanununun bir an önce inşaat sektör temsilcileri ile birlikte çıkartılması acilen gerekmektedir'' dedi. 

Müteahhitlik kanunu gecikmemeli!

KAYİMDER Başkanı Abdülkadir Kömürcü, İnşaat camiasının itibara kavuşması için Müteahhitlik kanununun bir an önce çıkarılması gerektiğini söyledi.

Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı sona erdi!

Çağ Üniversitesi ve AKAMDER tarafından Türkiye’de bir ilk hayata geçirildi. AKAMDER’in geliştirdiği proje için akademik destek aldığı Çağ Üniversitesi’nde “Müteahhitlik Okulu Sertifika Programı” düzenlendi.

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Müteahhitlik Turizm İnşaat Taahhüt Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Bayburtlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Bilhan Yapı Uluslararası İnşaat Müteahhitlik ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bilhan Yapı Uluslararası İnşaat Müteahhitlik ve Yatırım Anonim Şirketi, Akif Bil, Mehmet Şükrü Hancıoğlu tarafından 1 milyon 210 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu.

Avukat Kadir Kurtuluş Kat Mülkiyeti Kanunu'nun detaylarını açıkladı!

Avukat Kadir Kurtuluş açıklıyor : Kat Mülkiyeti Kanunu Esasınca Konutlarınızda Bir Tadilat, Bakım Veya Onarım Yapmak İstediğinizde Hangi İdari Prosedürü İzlemeniz Gerekmektedir? Ne Gibi Durumlarda Belediye Onayına İhtiyaç Vardır?

Kat Mülkiyeti Kanunu esasınca konutlarda yapılacak değişiklikler!

Avukat Kadir Kurtuluş açıklıyor : Kat Mülkiyeti Kanunu Esasınca Konutlarınızda Bir Tadilat, Bakım Veya Onarım Yapmak İstediğinizde Hangi İdari Prosedürü İzlemeniz Gerekmektedir? Ne Gibi Durumlarda Belediye Onayına İhtiyaç Vardır?

Müteahhitlik yapmak için gerekli belgeler nelerdir?

Müteahhit olup, bir arsa üzerinde inşaat yapılabilmesi için herhangi bir okuldan mezun olunma şartı aranmıyor. Peki, müteahhitlik yapmak için gerekli belgeler nelerdir? İşte gereken belgeler...

Ak Şahinler Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ak Şahinler Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Fatih Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, 1. Cebeci Caddesi'nde kuruldu.

Müteahhitlik hizmet kanunu bir an önce yasalaşmalı!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği (KAYİMDER) Başkanı Ali Aydın, "Müteahhitlik hizmet kanununun bir an önce yasalaşarak bu meslek her önüne gelenin müteahhit olduğu bir alan olmaktan çıkarılmalıdır" dedi.

Kurtbeyoğlu Müteahhitlik İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtbeyoğlu Müteahhitlik İnşaat Mühendislik ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Enver Cebri Kurtbeyoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

Arı Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arı Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Esen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi'nde kuruldu.

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Müteahhitlik İnşaat Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yasin Ocak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

müteahhitlik kanunu Haberi

müteahhitlik kanunu

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği (KAYİMDER) tarafından bir basın toplantısı düzenlenerek, hem yeni oluşan yönetim kurulu tanıtıldı hem de sektörle ilgili bazı gelişmelere değinildi.


Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Olağan Genel kurulun ardından başkanlığa seçilen Abdülkadir Kömürcü yönetim olarak müteahhitlik camiasının sorunlarına dikkat çekerek,  “Görevde bulanacağımız süre içerisinde bunların çözümü için çalışacağız. Bunların başında müteahhitlik kanunun bir an önce çıkarılması ve camiamızın itibarlı bir konuma getirilmesini bekliyoruz. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü kayıtlarına göre Kayseri’de 6 bin 565 müteahhit olduğu görülmekte. Neredeyse bir o kadar da ‘müteahhittim’ diye ortada gezen var. Bizler müteahhitliği isteyen herkesin yapmasından yanayız. Ancak verdiği sözü yerine getiren zamanında işini bitiren kaliteli iş yapmasıdır. Müteahhitlik kelimesinin manası "Yüklenici" veya "Üstlenici" kelimeleridir. Yani sözleşme ile yüklenilen işi veya...