15 / 05 / 2024

MÜTEF panel

MÜTEF panel

Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu (MÜTEF) tarafından Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm” panelinde çeşitli konular tartışıldı...

Olası İstanbul depremi için düğmeye basıldı! Önlemler peş peşe alınacak!

Kartal Belediyesi olası İstanbul depremi farkındalığı için deprem ve kentsel dönüşüm konulu panel gerçekleştirdi. 

Volkswagen Transporter Panel Van'a Nisan zammı geldi! Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

Volkswagen Transporter Panel Van'a Mart ayında gelen indirimle 595 bin 500 liraya kadar düşmüştü. Yeni ayla birlikte Volkswagen Transporter Panel Van'a zam geldi. Peki Volkswagen Transporter Panel Van Kampanyalı anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu?

En uygun Volkswagen Transporter'ın net fiyat 415,133 lira! Büyük indirim! İşte 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen'in ticari araç modellerinden Transporter'lar arasında en uygun net fiyata sahip olan 415 bin 133 lira ile Transporter Panel Van yer alıyor. Peki Volkswagen Transporter fiyatı ne kadar? İşte Volkswagen Transporter model model fiyat listesi 8 Kasım 2022...

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin çimentocuları yurt dışı yatırımı için hazır!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) ve DÜNYA Gazetesi tarafından organize edilen “Türkiye Ekonomisini İnşa Edenler” temalı Anadolu Buluşmaları’nın online panel serisinin ilki Erzurum ile yapıldı.

Assan Panel, Macaristan ve Mısır’da EPCM projelerine imza attı!

Assan Panel son dönemde yürüttüğü bir diğer EPCM projesi kapsamında Mısır’ın İskenderiye kentindeki bir tekstil fabrikasının çatı renovasyonu projesine sandviç panel çatı kaplaması montajı yaptı.

Hasankeyf'in yıkımına tepki: Hiçbir gerekçesi olamaz!

Ilısu Baraj göletinin ilçe sınırına ulaştığı ve yıkımın sürdüğü Hasankeyf için İstanbul'da panel düzenlendi. Panelde Hasankeyf ve Dicle Vadisi için geç olmadığının altı çizilirken, koruma uzmanı ve mimar Prof. Dr. Zeynep Ahunbay, gözyaşlarını tutamayarak, "Bu yıkımın hiçbir gerekçesi olamaz" dedi..

Ankaralı emlakçılara kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Ankara'da ilk kez emlakçılara yönelik olarak kentsel dönüşüm ve yasal mevzuat konulu panel düzenlendi.

Gürültünün Hayatımıza Yansımaları Paneli gerçekleşti!

Türk Akustik Derneği ve Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği işbirliği ile İTÜ Mimarlık Fakültesi’nde ''Gürültünün Hayatımıza Yansımaları” başlığında panel gerçekleşti.

Ankara'da Kentsel Dönüşüm ve Asbest Tehlikesi paneli düzenlendi!

Ankara'da Kentsel Dönüşüm ve Asbest Tehlikesi başlıklı panel düzenlendi. Türk Toraks Derneği Başkanı Kalyoncu, "Mezotelyoma adı verilen akciğer zarı kanseri, gırtlak kanseri, yumurtalık kanseri, asbestozis denilen bir tür akciğer hastalığı riskler arasındadır" dedi.

Antalya'da kentsel dönüşüm masaya yatırılıyor!

Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Antalya Şubesi,24 Şubatt'ta gerçekleştireceği panel ile Antalya’daki kentsel dönüşüm uygulamaları, sorunları ve çözüm önerilerini konuşulacak.

Bartın Üniversitesi'nde kentsel tasarım konuşuldu!

Bartın Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından “Kent Mekânında Kamusal Alanlar ve Kent Tasarım” konulu panel düzenlendi.

TSMD Ulaşım Yapıları paneli 22 Eylül'de

TSMD tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serisinin beşincisi Seranit Grup sponsorluğunda, “Ulaşım Yapıları / Havalimanları” teması ile 22 Eylül 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

MÜTEF panel Haberi

MÜTEF panel

 Marmara Mühendis, Mimar ve Teknik Elemanlar Federasyonu (MÜTEF) tarafından Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen "İstanbul Kent Kimliği Sosyal Yaşam ve Kentsel Dönüşüm” panelinde, “Şehrin Kimliği”, “Kavramsal Olarak Kentsel Dönüşüm Yöntem ve Uygulamaları” ve “Kentsel Dönüşümde Jeofizik Mühendislerinin ve Meslek Odalarının Katkıları” konuları tartışıldı. 


Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu, İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Osman Öncel, Dumankaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü İdris Atabay konuşmacı olarak yer aldı.


Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu, “Kent Kimliği” başlıklı konuşmasında, şehrin medeniyet ve kültürel...