17 / 05 / 2024

mütekabiliyet Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi

mütekabiliyet Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi

Türkiye'de ve uluslararası alanda gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren Inrema'nın Dubai merkezli AYN Group işbirliği ile düzenlediği Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi 2013, 17-18 Eylül 2013 tarihlerinde Kuveyt'te gerçekleşecek...

Merkez Bankası Başkanı değişti, faiz artırımı gelebilir! Hem gayrimenkul hem otomobil piyasası olumsuz etkilenir!

Merkez Bankası Başkanının değişmesinin ekonomiye yansımaları merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, faiz artırımına gidilirse gayrimenkul ile otomobil sektörünün ve enflasyonun nasıl etkileneceğine ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Ala Ersoy Mülk Ve Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ala Ersoy Mülk Ve Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 18 milyon 910 bin 348 TL sermaye bedeli ile Ala Ecelehüve Ersoy tarafından kuruldu.

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Düzce Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 242.2 milyon TL'ye!

Düzce Belediye Başkanlığı, Düzce ili, Beslenbey Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Alkar Yapı Mühendislik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkar Yapı Mühendislik Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Al tarafından kuruldu.

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 50.00,00 TL sermaye bedeli ile Leyla Dural tarafından kuruldu!

Buraş Mühendislik Ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Buraş Mühendislik Ve Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Burak Can tarafından kuruldu.

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarı tarafından kuruldu.

Tarzım İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarzım İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dağılma tarafından kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M F G Gayrimenkul Tarım Yatırım Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Alı El Masrı tarafından kuruldu.

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Benyounes Negadi ve Hicham Benahmane ortaklığında kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

mütekabiliyet Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi Haberi

mütekabiliyet Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi


Türkiye'de ve uluslararası alanda gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren Inrema'nın Dubai merkezli AYN Group işbirliği ile düzenlediği Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi 2013, 17-18 Eylül 2013 tarihlerinde Kuveyt'te gerçekleşecek. Ekonomi Bakanlığı'nın da teşvik ettiği, 'Mütekabiliyetin kaldırılmasının yabancı yatırımcılara getirdiği avantajlar' başlığının ön plana çıkacağı zirvede; 'Türk gayrimenkul sektörünün bugünü ve geleceği', 'Türkiye'de gayrimenkul yatırım fırsatları', 'Türk gayrimenkul sektörüne Kuveyt'ten bakış' ve 'Arap yatırımının Türkiye'deki geleceği' başlıklı konular, sektör temsilcileri ve uzmanları tarafından tartışılacak. Inrema Genel Koordinatörü Gökhan İlgar, Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi'nin, mütekabiliyet yasası sonrası Türkiye'nin tanıtılması amacıyla ortaya çıktığını...