12 / 05 / 2024

mutki benim evim projesi nerelerde var

mutki benim evim projesi nerelerde var

Bitlis’ in Mutki ilçesinde ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı' nca köylerden ilçe merkezine gelen kadınların çeşitli ihtiyaçlarını giderebilmesi amacıyla 'Benim Evim' projesi hayata geçirildi...

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Kılıç   ve Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

Hülya Avşar: Benim evim Acun'un evi!

Bir muhabirin, “Acun Ilıcalı buradan bir ev aldı mı” sorusuna yanıt veren Ilıcalı, “Hayır buradan bir ev almadım” dedi. Hülya Avşar da “Onun buradan ev almasına gerek yok. Benim evim onun evi” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yıkın’ dediği evin sahibi konuştu!

İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” cümlesine tepki gösterdi. Ataş; "İddia ediyorum, benim evim Üsküdar’daki en sağlam, depreme en dayanıklı bina” dedi...

Emina Jahovic: Önceki evim benim için çok büyüktü!

eski eşi Mustafa Sandal ile komşu olacağı haberleriyle ilgili konuşan Emina Jahovic, "Önceki evim benim için çok büyüktü. Orada üç kadınla yaşıyorduk ama şimdi sadece bir yardımcımız olacak. Yeni evimiz çok daha kullanışlı" dedi.

Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta!

Stuttgart ve Rotterdam’da gerçekleştirilen ‘Benim Evim, Benim Memleketim’ organizasyonuna katılan Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta da yerini alacak

Sur Yapı gurbetçilere 400 konut sattı!

Avrupa’da yaşayan gurbetçilerle buluşan Sur Yapı, Berlin ve Köln’de düzenlenen "Benim Evim, Benim Memleketim Gayrimenkul Buluşmaları"nda yurt dışında yaşayan vatandaşlara 400 konut sattı.

İzmit Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü işbirliğinde UNİCEF desteğiyle Türkiye’nin ilk çocuk işçiliğiyle mücadele merkezi İzmit’te açıldı.

Ahmet Davutoğlu: Evim yok diyen emekli kalmayacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, emeklilerin 240 TL taksitle ev sahibi olacağını belirterek, "10 yıl içinde benim evim yok diyen emekli kalmayacak" dedi.

Duvar dekorasyon ürünleriyle evinizin havasını değiştirin!

Eğer duvarlarınızda yenilik yaptıysanız ya da yeni evinizin dekorasyonuyla ilgileniyorsanız, tüm işlerin ardından şöyle bir durup evinize bakarsınız ve o an, “Burası benim evim” dersiniz. Çünkü duvarlar, evin ruhudur; kalbidir.

Orka Banyo ile benim evim, benim sarayım konsepti!

Benim evim, benim sarayım diyenlere özel ORKA® VERSAİ zerafeti banyolara taşıyor, farklı ölçü seçenekleriyle banyolarda bir saray yaratmak için yerini arıyor... İşlemeli hatları ve aynası ile VERSAİ sizi saray gibi banyolara davet ediyor.

Evim Kadıköy ödeme tablosu! 232 bin liraya!

Evim Kadıköy ödeme tablosu kapsamında faizsiz 3 ödeme seçeneği sunuluyor. Anka Yapı'nın Evim Kadıköy projesinde dairelerin satış fiyatları 232 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Anka Yapı Evim Kadıköy ödemeleri! Sıfır faizli ödeme seçenekleri!

Anka Yapı Evim Kadıköy ödemeleri 12 aydan 36 aya kadar vade farksız yapılabiliyor. Evim Kadıköy projesinde daire satış fiyatları 232 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Anka Yapı Evim Kadıköy'de 232 bin TL'ye! Peşinatsız! 36 ay faizsiz!

Anka Yapı Evim Kadıköy projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 232 bin TL'den başlıyor. Evim Kadıköy projesinde peşinatsız ödemelerin yanı sıra faizsiz seçeneklerde müşterilere sunuluyor...

mutki benim evim projesi nerelerde var Haberi

mutki benim evim projesi nerelerde var


Bitlis’in Mutki ilçesinde ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca köylerden ilçe merkezine gelen kadınların çeşitli ihtiyaçlarını giderebilmesi amacıyla 'Benim Evim' projesi hayata geçirildi.


Köylerden ilçe merkezine gelen kadınlar “Benim Evim” projesi kapsamında açılan evlerde hem çeşitli ihtiyaçlarını giderebilecek hem de ferah bir ortamda vakit geçirebilme imkanı bulacak. 

Mutki Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada Proje için 8 milyon lira harcama yapıldı ifade edildi.

Malatya Son...