23 / 05 / 2024

Mutlu Canbolat

Mutlu Canbolat

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Ali Sert ve Bayram Kastal ile birlikte Kadirli ilçesindeki içerisinde TOKİ'nin de yapımına başladığı okulun bulunduğu okul inşaatlarını gezdi..

Mutlu Yaşam Konut Kooperatifi ile emeklilere ev fırsatı!

Türkiye Tüm Emekliler Derneği Bayraklı Şubesi tarafından kurulan Mutlu Yaşam Konut Kooperatifi sayesinde uygun fiyatlı ev sahibi olunabileceği ifade edildi.

Ankara Mutlu Mahallesi'nde göçük paniği!

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi'nde bir binanın beton perdesi çöktü. Çatlaklar oluşan 6 katlı binada yaşayanlar tahliye edildi. Bina sakinleri bir an önce önlem alınmasını istiyor.

Hanifi Mutlu kimdir?

Türk seramik sektöründeki her türlü seramik kaplama malzemeleri üreten kuruluşları aynı çatı altında toplayan Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Mutlu oldu. Peki, Hanifi Mutlu kimdir?

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesi!

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 522 adet daire bulunuyor.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı dünya kenti yapacağız!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem doğum gününde hem de yerel seçimlerin yıl dönümünde proje ve hizmetlerini anlattı. Akpınar “Beş yıllık görev süremiz sonunda Karşıyaka’yı dünya kenti yapacağız” dedi.

Mutlu Yatırım Proje Geliştirme'de komiteler belirlendi!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., oluşturulan yeni yönetim kurulu komitelerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte oluşturulan yönetim komiteleri ve atanan isimler...

Mutlu Yatırım Proje Geliştirme'de görev dağılımı yapıldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme AŞ., Yönetim kurulu görev dağılımını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. 23 Mart 2015 tarihinde toplanan yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle...

Mutlu Yatırım genel kurulda onaylanan bilgilendirme politikasını yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 22 Mart 2015 tarihli olağan genel kurul toplantısında onaylanan bilgilendirme politikasını yayınladı.

Mutlu Yatırım'ın Kartal imar planı ne durumda?

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme 20 Ocak 2015 tarihinde 1/5000 plan ile ilgili olarak yapılan özel durum açıklamasının güncellenmesi hakkında açıklama yaptı. Peki Mutlu Yatırım'ın Kartal'daki fabrikasının imar planı ne durumda?

Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak!

Mutlu Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme A. Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfromu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje kar dağıtımı yapmayacak.

Mutlu Yatırım esas sözleşmenin tadili için izin aldı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., esas sözleşmenin 2. maddesinin tadili ile ilgili olarak T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan izin aldı

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul 2014 yılı faaliyet raporu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla paylaştı. İşte şirketin açıkladığı faaliyet raporu...

Regnum Sky Tower ilk mutlu ofis konsepti özelliğine sahip!

Başkent'te "Mutlu Ofis" konseptinin ilk örneği olarak hayata geçirilen Regnum Sky Tower, çalışanlar arasında efsane haline gelen Google'un California'daki yerleşkesini aratmayacak sosyal donatılara sahip olacak.

Mutlu Canbolat Haberi

Mutlu Canbolat

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Kadirli ilçesinde okul inşaatlarında incelemede bulundu. 


Kastal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Ali Sert ve Bayram Kastal ile inşaatı devam eden ve temeli atılacak okullarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 


Kastal, 24 derslikli Aydınoğlu Tufanbey, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nun ardından TOKİ tarafından yapımına başlanan 32 derslikli okul inşaatını gezdi. 


Kastal, ziyaretlerin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kadirli için 2013 yılını eğitim yılı ilan ettiklerini ve ilçede eğitim kalitesinin yükselmesi için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. 


Bu amaç için çaba gösterenlere teşekkür eden Kastal, şöyle konuştu: "Başbakanımızın büyük desteği ile ülkemizin her yerinde özellikle eğitim alanında büyük projelere imza atıldı. Ben de bu güzel projelerden bölgemizin hissesine düşeni fazlasıyla...